Keystone logo
© UNICAM
University of Camerino

University of Camerino

University of Camerino

Introduktion

University of Camerino er et statsuniversitet, der efter sin grundlæggelse (1336) forbliver ungt og konkurrencedygtigt i ånden. Det udtrykker en stærk evne til at udvikle sig og møde tidens udfordringer, altid forblive tro mod sig selv, sine værdier og sin lange tradition.

Det er fra middelalderens hjerte, at innovative ideer og løsninger konstant opstår, hvilket gør UNICAM til en gammel, men konstant nyhed. Universitetsstrukturer og -udstyr er i løbende udvikling: biblioteker, forskningslaboratorier, moderne sportsfaciliteter og sovesale er grundlæggende elementer i at garantere kvaliteten af ​​læring på UNICAM.

Dette er en førsteklasses institution for videregående uddannelse, forskning og teknologisk overførsel, der er struktureret i menneskelig skala på et sikkert og venligt sted med en fantastisk international atmosfære: procentdelen af ​​studerende fra mere end 50 lande har nået 10%.

University of Camerino er forpligtet til at udvikle et differentieret og banebrydende uddannelsestilbud med innovative programmer, der anvender de mest moderne teknologier.

Vores kurser er fokuseret på at nå personlige mål i en stor følelse af respekt for forskellige ideer, baggrunde og kulturer takket være små klasser, fremragende faciliteter og tjenester og enestående professor/studerende-forhold (1 professor for hver 25 studerende).

ERDIS (Regional Authority for the Right of Study) støtter internationale studerende med fuldt funderede stipendier (mad, logi og refusion af gebyrer) eller logi og kost til en bekvem pris. Stipendier uddeles på baggrund af familiens indkomst.

Placeringer

  • Camerino

    Piazza Cavour 19/f, 62032, Camerino

Programmer

Spørgsmål