Keystone logo
Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Introduktion

OM OS

Unitec er New Zealands største teknologiske institut, hvor mere end 20.000 studerende studerer over 150 arbejdsorienterede programmer. Vi tilbyder ledende beskæftigelsesfokuseret uddannelse på vores to campus i Mt. Albert og Waitākere.

Læring og undervisning

Læring og undervisning er kernen i vores transformation.

Læring og undervisning er vores kerneforretning, og vi er forpligtet til at gøre det bedre, så vores kandidater får bedre job, bedre karriere og bedre liv.

Hvordan ændrer vi os?

I løbet af de sidste par år har mange af vores lærere lavet nye undervisningsmetoder, der omfatter mere arbejdsbaseret læring, ny teknologi og forskellige arbejdsstilarter med studerende.

Vi kalder dette på Living Curriculum.

Disse tilgange er designet til at gøre vores kandidater mere ansættelige.

Nu er vores fokus på at anvende disse nye tilgange på tværs af alle programmer på Unitec, så alle studerende kan være sikre på, at deres Unitec-uddannelse virkelig forbereder dem til deres valgte karriere.

I løbet af de næste tre år (2015-2017) gennemgår hvert program og ombygges til at have komponenter til arbejdsbaseret læring, online læring, ansigt til ansigt læring og selvstændigt / gruppearbejde.

Hvordan ændrer vores lærere sig?

Vi investerer stærkt i professionel udvikling, så vores lærere er i stand til at få det bedste ud af de nye teknologier og deres ansigt til ansigt, de har med studerende.

Dekan for undervisning og læring Linda Keesing-Styles siger: "Vi beder lærere om at konfrontere deres nuværende tilgange til læring og undervisning og at udvide deres praksis til nye tilgange, der er tilpasset moderne trends. Dette omfatter højt studentcentreret praksis, udnyttelse af væsentlige komponenter i webbaseret læring og anvendelse af ny praksis som gamification og makerspaces. "

Hvordan forbereder vi vores kandidater til arbejde?

Vi lukker kløften mellem uddannelse og industri.

Vi ved fra vores forskning, at arbejdsgivere i New Zealand ønsker, at vores elever har mere arbejdsintegrerede læringsmuligheder, mens de studerer, så de har adgang til en pulje af højt kvalificerede og arbejdsklare kandidater.

Vi flytter til højere niveauer af praktisk arbejdsintegreret læring i alle vores programmer. For at opnå dette søger vi flere og dybere relationer med industripartnere. Vi ønsker at gøre det lettere og mere gavnligt for virksomheder og andre organisationer at arbejde sammen med os, så vi kan forbinde dem med vores læseplan, vores medarbejdere og vores studerende - og i sidste ende levere dem og deres brancher gode kandidater til at ansætte.

Hvordan ændrer vi vores rum?

En anden faktor ved at udvikle erfarne, arbejdsklare kandidater sørger for, at de har de rigtige rum at lære sig med den bedste teknologi, der er til rådighed for at støtte dem.

Vi har udviklet et prototype lærerum på vores Mt. Albert campus, som giver elever og lærere mulighed for at opleve innovative nye tilgange til læring og undervisning med de bedste nye uddannelsesmæssige teknologier og faciliteter. Det nye rum opfordrer eleverne til at samarbejde, dele ideer, samarbejde med studerende fra andre programmer og lære værdifulde bløde færdigheder som teamwork.

Vi samler brugerfeedback og brugsdata i dette rum og bruger det til at forbedre læring og undervisningsmiljøer og design til nye rum.

Se nedenfor for en video af vores læreres læring i vores nye prototype lærings- og lærerum:

Læs mere om vores lærerrevolution

Placeringer

Placeringer
  • Unitec Institute of Technology, Private Bag 92025, Victoria Street West, 1142, Auckland

Spørgsmål