
Naturvidenskabelig bachelor in
Bachelor of Science i Food Science United Arab Emirates University - Undergraduate Programs

Stipendier
Introduktion
Fødevarevidenskab beskæftiger sig med anvendelsen af videnskab og teknologi til fremstilling, produktion, forarbejdning, emballering og distribution af sikre og ernæringsmæssige fødevarer af høj kvalitet. Fødevarevidenskabs-bachelorprogrammet er akkrediteret af Institute of Food Technology (IFT), USA. Studerende, der tilslutter sig dette program, gennemgår professionel uddannelse i de fem centrale discipliner inden for fødevarevidenskab: fødevarekemi & analyse, fødevaresikkerhed & mikrobiologi, fødevarebehandling og -teknik, anvendt fødevarevidenskab og succesfærdigheder. Kandidater fra dette program er i stand til at udføre fysisk-kemiske analyser af fødevarer, beskrive kvaliteten og sikkerhedsegenskaberne og anvende forskellige behandlingsteknologier til at producere og sikre sikre og fødevarer af høj kvalitet.

Programmål
- At give studerende avanceret viden inden for madvidenskab og beslægtede områder.
- At uddanne studerende til at udføre grundlæggende og anvendt forskning, der leverer grundlæggende og anvendt viden om fødevarevidenskab, og som imødekommer fødevareteknologifagens og fødevareindustriens behov.
- At uddanne studerende til at nå et højt niveau af kompetence og evner inklusive flere opgaver og kommunikationsevner.
- Udstyr kandidater med kompetencer inden for organisation og teamwork og tanker om etiske, sociale spørgsmål og respekt for mangfoldighed.
- Giv studerende en bedre forståelse af den nationale og globale fødevaresektor og forbered dem til at arbejde med succes i en lang række statslige og ikke-statslige fødevarekontrol- og lovgivningsmyndigheder og i industrielle og kommercielle rammer inden for fødevaresektoren.
- Udstyr studerende med kompetencer inden for kritisk tænkning, livslang læring og ledelse.
Program læringsresultater
Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:
- Forklar de grundlæggende principper for madvidenskab og dets tværfaglige rækkevidde.
- Beskriv de fysiske, kemiske og biologiske egenskaber ved fødevarer og deres indvirkning på fødevaresikkerheden og sensoriske og ernæringsmæssige kvalitet.
- Anvend analytiske teknikker for at karakterisere sammensætningen og til at identificere fysiske, kemiske og biologiske ændringer i fødevarer.
- Forklar virkningerne af fødevareforarbejdning, konstruktion, konservering, emballering og opbevaring på fødevaresikkerhed og kvalitet.
- Identificer vigtigheden af fødevarelove og -forskrifter for at sikre fødevares sikkerhed og kvalitet.
- Foretag anvendt forskning og brug statistiske værktøjer i eksperimentel design og dataanalyse.
- Anvende erhvervet viden til virkelige situationer i fødevaresystemer, komponenter, produkter og processer.
- Anvend kritisk tænkning og kontinuerlig læring til professionelle problemer.
- Kommuniker effektivt i både mundtlige og skriftlige former.
- Udvikle organisatoriske, teamwork og lederegenskaber.
- Demonstrere faglige færdigheder og tanker om etisk, social, integritet og respekt for mangfoldighed.
- Vis beredskab til fortsat reflekterende praksis og livslang læring relevant for karrierer inden for fødevarevidenskab.