Keystone logo
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs Bachelor of Science i Food Science
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs

Bachelor of Science i Food Science

Al Ain, Forenede Arabiske Emirater

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 2.500 / per credit *

På campus

* pr. kredit time

Introduktion

Fødevarevidenskab beskæftiger sig med anvendelsen af videnskab og teknologi til fremstilling, produktion, forarbejdning, emballering og distribution af sikre og ernæringsmæssige fødevarer af høj kvalitet. Fødevarevidenskabs-bachelorprogrammet er akkrediteret af Institute of Food Technology (IFT), USA. Studerende, der tilslutter sig dette program, gennemgår professionel uddannelse i de fem centrale discipliner inden for fødevarevidenskab: fødevarekemi & analyse, fødevaresikkerhed & mikrobiologi, fødevarebehandling og -teknik, anvendt fødevarevidenskab og succesfærdigheder. Kandidater fra dette program er i stand til at udføre fysisk-kemiske analyser af fødevarer, beskrive kvaliteten og sikkerhedsegenskaberne og anvende forskellige behandlingsteknologier til at producere og sikre sikre og fødevarer af høj kvalitet.

Chopping Ingredients
Katie Smith / unsplash

Programmål

  • At give studerende avanceret viden inden for madvidenskab og beslægtede områder.
  • At uddanne studerende til at udføre grundlæggende og anvendt forskning, der leverer grundlæggende og anvendt viden om fødevarevidenskab, og som imødekommer fødevareteknologifagens og fødevareindustriens behov.
  • At uddanne studerende til at nå et højt niveau af kompetence og evner inklusive flere opgaver og kommunikationsevner.
  • Udstyr kandidater med kompetencer inden for organisation og teamwork og tanker om etiske, sociale spørgsmål og respekt for mangfoldighed.
  • Giv studerende en bedre forståelse af den nationale og globale fødevaresektor og forbered dem til at arbejde med succes i en lang række statslige og ikke-statslige fødevarekontrol- og lovgivningsmyndigheder og i industrielle og kommercielle rammer inden for fødevaresektoren.
  • Udstyr studerende med kompetencer inden for kritisk tænkning, livslang læring og ledelse.

Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:

  • Forklar de grundlæggende principper for madvidenskab og dets tværfaglige rækkevidde.
  • Beskriv de fysiske, kemiske og biologiske egenskaber ved fødevarer og deres indvirkning på fødevaresikkerheden og sensoriske og ernæringsmæssige kvalitet.
  • Anvend analytiske teknikker for at karakterisere sammensætningen og til at identificere fysiske, kemiske og biologiske ændringer i fødevarer.
  • Forklar virkningerne af fødevareforarbejdning, konstruktion, konservering, emballering og opbevaring på fødevaresikkerhed og kvalitet.
  • Identificer vigtigheden af fødevarelove og -forskrifter for at sikre fødevares sikkerhed og kvalitet.
  • Foretag anvendt forskning og brug statistiske værktøjer i eksperimentel design og dataanalyse.
  • Anvende erhvervet viden til virkelige situationer i fødevaresystemer, komponenter, produkter og processer.
  • Anvend kritisk tænkning og kontinuerlig læring til professionelle problemer.
  • Kommuniker effektivt i både mundtlige og skriftlige former.
  • Udvikle organisatoriske, teamwork og lederegenskaber.
  • Demonstrere faglige færdigheder og tanker om etisk, social, integritet og respekt for mangfoldighed.
  • Vis beredskab til fortsat reflekterende praksis og livslang læring relevant for karrierer inden for fødevarevidenskab.

Om skolen

Spørgsmål