Keystone logo
University of the West

University of the West

University of the West

Introduktion

For at skabe et universitet i Quetzaltenango, hvis mål var at uddanne sine studerende med en filosofi baseret på frihed, der sigter mod at opbygge et frit, fredeligt samfund med et højt akademisk niveau, og som også vil være tilbøjelig til at tilbyde en karriere, der forbereder sine studerende. studerende for at imødekomme fremtidens udfordringer, blev udvidelsen af Francisco Marroquín University i byen El Alto grundlagt i 1994.

University of the West ville være en fortsættelse af den doktrinære orientering af udvidelsen af Francisco Marroquín University, da den trak sig tilbage fra Quetzaltenango. Det blev grundlagt af en gruppe forretningsmænd og fagfolk i Quetzaltecan, som dannede bestyrelsen for dets oprettelse og indledte de tilsvarende procedurer for dets godkendelse.

Nogle var tidligere studerende og professorer i UFM og medlemmer af Superior Council, der sagde, at universitetet var blevet udpeget til at lede og administrere med økonomisk uafhængighed. Køb af jord til etablering af det centrale hovedkvarter for Universidad de Occidente begynder og parallelt med dette, arbejdet og koordineringen, der medfører åbning af to udvidelser i Guatemala City og i afdelingerne Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango og San Pedro-afdelingen i San Marcos. Det startede sin virksomhed som sådan i byen Quetzaltenango i 2010, da Rådet for videregående uddannelse godkendte dets drift, og det blev offentliggjort i den officielle tidende den 3. marts 2010.

Universitetets mission er undervisning og formidling af Frihedsfilosofien med personligt ansvar inden for alle områder af det menneskelige liv for at bidrage til menneskehedens materielle og åndelige fremskridt.

Placeringer

  • Quetzaltenango

    Avenida Las Americas,9-84, , Quetzaltenango

    Spørgsmål