
Bachelor in
Grad i madvidenskab og teknologi Universidad Europea del Atlántico

Introduktion
"Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har veludstyrede laboratorier, der giver studerende mulighed for at udvikle deres praktiske færdigheder"
Læreplanen for graden i fødevarevidenskab og teknologi ved UNEATLANTICO tilbyder nuværende og kvalitetsuddannelse inden for alle faglige områder, hvor fødevareteknologen kan operere, med særlig vægt på spørgsmål relateret til fødevaresikkerhed og dets ledelse, forarbejdning og innovation inden for fødevarer. design.
Teknologiske fremskridt og nye videnskabelige opdagelser inden for ernæring og fødevareteknologi har skabt en stor efterspørgsel efter fagfolk, der er uddannet inden for denne gren af viden. Således vil kandidater fra denne grad ved UNEATLANTICO være i stand til at udøve deres erhverv i den første nationale industrisektor: den spanske mad- og drikkevareindustri. Denne sektor afsluttede 2012 med et nettosalg på 86.298 millioner euro, et tal, der repræsenterer 7,6% af landets BNP.
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har moderne faciliteter, der giver studerende mulighed for fuldt ud at udvikle fødevareteknologens praktiske færdigheder. Disse faciliteter inkluderer et laboratorium for biokemi og fysiologi, et til bromatologi og fødevareteknologi og endelig et andet til kulinarisk teknologi og gastronomi.
karrieremuligheder
- Denne grad tilbyder viden til at udvikle sig professionelt inden for følgende områder:
- Fødevareanalyse.
- Ledelse og kvalitetskontrol af processer i fødevareindustrien samt brug af biprodukter og affaldshåndtering.
- Udvikling og innovation af fødevareprodukter og processer.
- Marketing, kommunikation og fødevaremarkedsføring.
- Fødevareforarbejdning.
- Juridisk, videnskabelig og teknisk rådgivning, både offentlig og privat.
- Undervisning og forskning.
- Rådgivning og udvikling af andre aktiviteter som en liberal professionel.
Engelsk ved universitetet
Engelsk, nøglen til din nuværende og fremtid
I øjeblikket er engelsk et af de væsentlige værktøjer i international kommunikation og nøglen, der åbner mulighederne for at finde et godt job både i Spanien og i udlandet. I vores land kræver 80% af jobtilbud allerede en fremragende beherskelse af dette sprog, og ved mange lejligheder pålægges dette kriterium over andre, såsom rekord eller professionel karriere.
Derfor fremmes uddannelse på dette sprog ved Det Universidad Europea del Atlántico og i graden i fødevarevidenskab og teknologi, og et obligatorisk emne og to valgfrie emner engelsk er inkluderet i studieplanen med det formål, at den studerende når et højt niveau på dette sprog. Derudover fremmer og letter universitetets internationale profil og letter udviklingen af dette sprog.
For at det tidligere niveau af engelsk ikke udgør en barriere for adgangen til studier, tilbyder UNEATLANTICO personlig undervisning, især i løbet af det første år, så alle studerende opnår tilstrækkelige sprogfærdigheder på engelsk til at kunne bestå emnerne i karrieren.
På denne måde, uanset deres startniveau på engelsk, med en global supportplan baseret på tutorials, specifikke materialer og meget små arbejdsgrupper, kan den studerende følge klasserne i et spansk / engelsk tosproget system gradvis og i slutningen vil have erhvervet tosprogede færdigheder til udøvelse af deres erhverv.
Øv dit erhverv
UNEATLANTICO gengiver reelle arbejdsmiljøer
Campus ved det Universidad Europea del Atlántico er designet til studerende til at omsætte deres erhverv i praksis fra det første år. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har moderne faciliteter, der giver den studerende mulighed for fuldt ud at udvikle gradens praktiske færdigheder, herunder flere tekniske laboratorier (biokemi og fysiologi, bromatologi og madteknologier, kulinarisk teknologi og gastronomi), computerlokaler og en ernæringsklinik, hvor studerende vil være i stand til at udøve deres rådgivningskompetencer i et helt reelt miljø og komme i første kontakt med rigtige patienter.
Undervisningsteamet motiverer universitetsstuderende til at blive involveret i Campuslivet, guider dem til at starte projekter og ideer, der giver dem mulighed for at udvikle deres erhverv fra dag ét. Uddannelsesmodellen er ikke begrænset til at overholde de studerendes læsere, men til at garantere deres teoretisk-praktiske træning og den samlede deltagelse af den studerende i deres faglige miljø.
Derudover har universitetet adskillige praktikaftaler med virksomheder fra forskellige sektorer, der supplerer læringen af universitetsstuderende og favoriserer udviklingen af tværgående færdigheder, der er nødvendige for dem, når de ansøger om et job. Lærerne-vejledere har ansvaret for at vejlede og overvåge elevernes arbejde og dermed favorisere den maksimale brug af deres kontakt med erhvervslivet. Universidad Europea del Atlántico hjælper dig med at omsætte dine drømme i praksis.
titrering
Ved afslutningen af programmet opnår den studerende titlen GRADUAT ELLER GRADUAT IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, udstedt af Universidad Europea del Atlántico .
Optagelse Profil
Graden er rettet mod mennesker, der er klare over deres faglige og personlige mål, som bidrager med modenhed og bidrager til gensidig berigelse med resten af deres kolleger. Dette er beregnet til at give kandidaterne en kontekst, hvori de kan udvikle et rentabelt langsigtet forhold til klassekammerater, professorer, alumner og institutionen.
Generelt skal kandidater til at studere ved universitetet opfylde følgende kvaliteter:
- Ledelse: Universitetet udtrykker sin interesse for kandidater, der er i stand til at arbejde som et team, med selvtillid, med initiativ, i stand til at arbejde under pres, med kommunikationsevner og en høj sans for etik.
- Akademisk karriere og faglig motivation: kandidater skal have afsluttet deres adgangsstudier til det spanske universitetssystem inden for en rimelig periode og med tilfredsstillende akademiske resultater. Ligeledes betragtes visse tidligere erhvervserfaringer som positive såvel som enhver anden supplerende uddannelse, som kandidaterne har gennemført og bidrager i ansøgningen.
- Sprog: i betragtning af den internationale og globale natur, som universitetet er beregnet til at levere, er kommandoen og brugen af det engelske sprog, som specificeret nedenfor, et adgangskrav, der værdsættes under optagelsesprocessen. Ligeledes skal ikke-spansktalende studerende, der går ind på universitetet, bevise det niveau, der kræves for at studere på spansk. Under alle omstændigheder vil ethvert andet sprog blive værdsat som et differentierende element under optagelsesprocessen.
Personlige egenskaber:
- Iværksætterånd.
- Globale borgere.
- Lederkapacitet
Mål i deres uddannelse:
- En prestigefyldt international institution.
- Fleksibilitet i læseplanen.
- Innovative læringsmetoder.
- Personaliseret undervisning: små grupper, vejledningssystemer.
- Praktisk tilgang orienteret mod arbejdsmarkedet: workshops, konferencer, praktikophold.
- Udvekslingsprogrammer med verdensuniversiteter.
- Integreret dannelse.
Ud over de generelle data for de studerende ved dette universitet, vil de studerende på graden i fødevarevidenskab og teknologi svare på følgende specifikke karakteristika ved graden: Personlige egenskaber:
Følgende kriterier er vejledende og vil under alle omstændigheder opfylde kriterierne for ikke-diskrimination baseret på race, nationalitet, ideologi, køn eller religion. Det vil blive vurderet positivt:
- Interesse og omsorg for kultur generelt, både hans egen og andre regioners.
- Intellektuel nysgerrighed og interesse i at reflektere over værdien af interkulturel politisk kommunikation, opdage årsagen til reglerne om, hvordan nutidige samfund er organiseret, og hvordan internationale sociale aktører interagerer og innoverer i deres organisatoriske og beslutningsprocesser.
- Faciliteten i mundtlig og skriftlig udtryk. International oplevelse gennem ture eller skoleophold.
- Forståelsen af etik som den ultimative motor for menneskelige beslutninger.
Akademiske egenskaber:
Den anbefalede akademiske profil er en, der opfylder adgangskravene. Derudover forfølges en tværfaglig, inklusiv profil og åben for en mangfoldighed af mulige profiler, da vi er opmærksomme på den rigdom, det medfører. Den anbefalede indgangsprofil er en kandidatuddannet kandidat i en hvilken som helst af sine modaliteter eller som har gennemført en uddannelsescyklus på et højere niveau.