Keystone logo
Universidad Internacional de las Américas

Universidad Internacional de las Américas

Universidad Internacional de las Américas

Introduktion

Universitetets historie

Den 24. april 1986 blev åbningen af International University of the Americas godkendt af National Council for Private University Education (CONESUP), hvilket var den første private universitetshøjskoleinstitution godkendt af dette organ. Han begyndte sit arbejde i en bygning beliggende øst for hovedstaden i Barrio La California, hvor der blev undervist i Business Administration, førskoleuddannelse, international handel, computerteknik, industriel teknik, engelsk og turisme.

I slutningen af firserne og begyndelsen af halvfemserne blev det nye campus bygget, hvor hovedkvarterets faciliteter i dag er placeret, beliggende på Calle 23 og Avenida 7 bis i Aranjuez-kvarteret i byen San José, foran af det komplekse Kulturelle Tidligere Told. I øjeblikket har International University of the Americas 21 hovedfag, der dækker områderne sundhed, teknik, arkitektur, økonomi, samfundsvidenskab og sprog i baccalaureate, bachelor- og mastergrader.

Universitetet blev født med sloganet om at være et benchmark inden for private videregående uddannelser, hvilket er blevet tydeligt gennem årene, hvilket har sat sit præg på uddannelsen af fagfolk, der er integreret på arbejdsmarkedet. I dag ønsker vi at fortsætte historien på vej mod fremtiden med optimisme, hele tiden forny os selv, tage nye undervisningsmetoder i brug i overensstemmelse med tidens krav, udvide vores ressourcer til forskning og med større kraft projicere os selv til samfundet for at detonere forandringer.

Om Costa Rica

Costa Rica er et mellemamerikansk land kendt for sit motto "Pura Vida". Den skiller sig ud, fordi dens indbyggeres bedste allierede er respekt, ydmyghed og gæstfrihed. Ifølge Happy Planet-indekset fra New Economics Foundation er det blevet betragtet som det lykkeligste land i verden og et af de mest fredelige, ifølge Global Peace-indeksene (IPG), hvilket gør opholdet behageligt for dem, der besøger det. de besøger.

Der er en bred vifte af turistområder. Hvis du kan lide det bjergrige klima, kan du besøge udsigtspunkterne ved Cerro de la Muerte, Don Manuel-lagunen, Irazú-vulkanen, Río Celeste-vandfaldet, La Paz-vandfaldene og Prussia-parken. I tropisk vejr kan du besøge Jacó Beach, Manuel Antonio National Park, Cocos Island, Tortuguero National Park og Puerto Viejo, eller hvis du foretrækker at være tæt på hovedstaden, kan du besøge flere museer, parker og historiske teatre, som f.eks. som Jade-museet, Guldmuseet, Nationalmuseet, Nationalteatret, Melico Salazar-teatret, Morazán-parken, Nationalparken, Fredens Have, Spanien-parken og La Sabana-parken.

Indlæggelser

Indskrivning af nye studerende

 • 2 fotografier i passtørrelse, foran uden stempler.
 • Kopi af identifikation (identitetskort, pas).
 • Tilmeldingsformular behørigt udfyldt.
 • Original og kopi af bachelorgraden i sekundær uddannelse eller tilsvarende.
 • For Baccalaureate i Secondary Education eller High School Diplomer opnået i udlandet, fremvis den originale Baccalaureate i Secondary Education og apostille eller autentiske konsulære dokumenter og et udenlandsk gradanerkendelsesdokument udstedt af et regionalt direktorat under Ministeriet for Offentlig Undervisning.

Subjetc valideringsproces

 • Kopi af gyldigt identifikationsdokument på begge sider.
 • Studerende fra andre universiteter, som ønsker at få deres merit valideret, skal fremvise det originale certifikat for godkendte fag og studieprogrammerne for hvert fag underskrevet og stemplet i original af deres oprindelsesuniversitet.
 • Emnets valideringsprocessen har en maksimal periode på tre måneder til at blive formaliseret og annulleret.

Visumkrav

Studietilladelse

The International University of the Americas er akkrediteret af National Directorate of Migration and Immigration, som giver det mulighed for at samarbejde i behandlingen af studietilladelsen eller visummet, når den studerende er i landet.

Når den studerende ansøger er accepteret af UIA til at udføre deres mobilitet, ophold eller praktik, udsteder Sekretariatet for Internationale Anliggender et acceptbrev i deres navn, adresseret til det costaricanske konsulat i deres oprindelsesland. Dette dokument er grundlaget for håndtering af udstedelsen af dit visum.

For at administrere DIMEX eller Foreigner Identity Document, som giver dig mulighed for at studere i Costa Rica, skal ansøgeren fremvise følgende dokumenter:

 • Følgebrev udstedt af den kompetente myndighed i internationale relationer på hjemmeuniversitetet.
 • Original nylig fødselsattest (maksimalt 2 måneders udstedelse) behørigt apostillet.
 • Original straffeattest, (maksimalt 2 måneders udstedelse) behørigt Apostillet.

Placeringer

 • San José

  Barrio Aranjuez, Calle 23 y Avenida 7, 10101, San José

  Programmer

  Spørgsmål