Keystone logo
Technical University From Loja

Technical University From Loja

Technical University From Loja

Introduktion

Det private tekniske universitet i Loja blev grundlagt af Ecuadorian Marist Association (AME) den 3. maj 1971 og anerkendt af den ecuadorianske stat under eksekutiv dekret 646, offentliggjort i det officielle register nr. 217 af 5. maj 1971, det er konstitueret som en selvstændig juridisk enhed under beskyttelse af "Modus Vivendi" fejret mellem Holy See og Ecuador under hensyntagen til Kirkens normer i dens organisation og regering.

Mentoren og den første kansler ved universitetet var Marist-broren Santiago Fernández García, og UTPL's første rektor var ingeniøren Alejo Valdivieso, der blev udnævnt til universitetets hovedmyndighed den 3. oktober 1971.

UTPL er en autonom institution med et socialt og offentligt formål, der formidler, udvikler forskning med videnskabelig-administrativ frihed og deltager i landets udviklingsplaner. Det er en pioner inden for modalitet inden for fjernundervisning siden 1976 og åbner muligheden for at få adgang til en videregående uddannelse af høj kvalitet.

I 1997 overførte bispedømmet Loja ledelsen af universitetet, så de kunne føre det med total autonomi og i overensstemmelse med Idente-karismen til instituttet for Kristus Forløser, missionærer og ideologiske missionærer.

Placeringer

  • Loja

    Calle París, , Loja

    Spørgsmål