Keystone logo
Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Introduktion

Den Candido Mendes Universitets sponsor den brasilianske Society of Education, den ældste private institution for videregående uddannelse i landet, der blev grundlagt i 1902 af grev Candido Mendes de Almeida, sammen med Trade Academy of Rio de Janeiro. I 1919 blev det skabt School for Statskundskab og Økonomi i Rio de Janeiro, den første gymnasium i økonomi i Brasilien.

Akademiet bliver, i 50'erne, Trade Tekniske Skole Candido Mendes, dedikeret udelukkende til gymnasiet. I samme årti, Candido Mendes de Almeida Junior skaber Juridiske Fakultet Candido Mendes, der er baseret i Carmo Convent, Praça XV de Novembro, om en standard of excellence inden for juridiske videnskaber og være pioner i retsmedicinsk praksis undervisning. I 60'erne, den nuværende rektor, Candido Mendes, indvier University Research Institute of Rio de Janeiro - IUPERJ dedikeret til ph.d.-studier, master og senere en doktorgrad i statskundskab og sociologi. Kvaliteten af ​​forskningsprogrammet undervisning og udviklet i IUPERJ har national og international anerkendelse.

I 1970'erne, den daværende Faculty Candido Mendes Ipanema udvider og udvikler programmer for tekniske og videnskabelige uddannelse og business administration kurser, som giver anledning til de campusser i Campos dos Goytacazes og Nova Friburgo. Også i Ipanema blev Cultural Center oprettet Candido Mendes, som blev referencepunkt for Carioca kultur og banebrydende for en række initiativer inden for områderne biograf, teater, billedkunst, poesi, video og udvidelse uddannelse.

Fra 1997, det år, hvor den Candido Mendes er akkrediteret af præsidentielt dekret, som et universitet med speciale i humaniora og samfundsvidenskab Anvendt, nye kurser og campusser er oprettet, herunder enheder i Tijuca Center (Pius X) padre Miguel, Jacarepaguá og Meier, foruden Niterói og Araruama, Rio de Janeiro, og Vitória, Espírito Santo. I 2001, Institut for Humanistiske opstår, integrerer undervisning, forskning og udvidelse, med omfattende videnskabelig forskning. Tilføjer to centre for studier og videregående kurser i form af bachelor- og bachelor, og kandidatstuderende i Social Sciences, Historie, Litteratur, fotografering, kunst og kultur, turisme og internationale forbindelser.

Den Candido Mendes Universitet skiller sig ud fra sine jævnaldrende, fordi det er en institution historisk forpligtet til kvalitet i forskningsaktiviteter og kandidatniveau, holder centre og forskningsinstitutter, syv kandidatuddannelser og to ph.d., samt snesevis af kurser sensu post-eksamen. Udgiver seks tidsskrifter.

Institutionen åbnede, der starter i 2011, nye campusser i forskellige regioner i Rio de Janeiro, for eksempel enheder af Santa Cruz og Bangu, i Vesten Zone, og enheden i Penha beliggende i den nordlige del af byen.

Spredt over i alt 15 enheder med 21 bachelor-og mange andre i de sekventielle og teknologisk henseende, aktiviteter Candido Mendes Universitet, støttet af mere end et århundredes tradition og ekspertise, som har etableret sig som en national og international reference i Science Humaniora og Sociale sammen mere end 20.000 studerende og 1.000 undervisere og forskere.

Placeringer

Placeringer
  • Rua da Assembleia, 10 - Centro Rio de Janeiro - RJ CEP: 20011-901, , Rio de Janeiro

Spørgsmål