Keystone logo
Universidade de Marília (UNIMAR) Grad i administration
Universidade de Marília (UNIMAR)

Grad i administration

Marília, Brasilien

8 Semesters

Portugisisk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

BRL 670 / per month

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kurset

UNIMAR Administrationskursus begyndte sine aktiviteter i januar 1974 med missionen at fremme den integrerede dannelse af fagfolk, der gør dem i stand til at styre organisationer ud fra et systemisk perspektiv, forberede etiske iværksættere, socialt ansvarlige og forpligtet til den kontinuerlige læring.

Karrieren

Uddannelsen modtaget af den professionelle administration garanterer en global vision og specifik viden om erhvervslivet, hvilket giver ham mulighed for at arbejde i følgende sektorer: ledelse, rådgivning eller rådgivning; kommercielle, industrielle, finansielle, agropastorale virksomheder, levering af tjenester - banker, finansielle osv.; hospitaler, klinikker, laboratorier og farmaceutiske virksomheder; kooperativer; undervisningsområde; virksomheder og offentlige organer: føderale, statslige og kommunale; hotel og turisme. I denne forstand kan vi konstatere, at administrationskarrieren er dynamisk, hvilket giver den mulighed for konstant at tilføje nye indsatsområder. Tilstedeværelsen af en administrativ professionel, hvad enten det er i industrien, finansielle institutioner eller endda i handelen, kan være det trumfkort, som en organisation har brug for for at få succes.

Kursusinfrastruktur:

Administrationskurset undervises i blok II, med 8 tilstrækkeligt møblerede klasseværelser, alle med aircondition, multimedieudstyr, specielle rum til multimedieprojektion, forskningscenter og juniorvirksomhed, amfiteater med kapacitet til 200 personer, computerlaboratorium, bibliotek og andre almindelige rum på universitetet, gymnastiksal, swimmingpool, fodboldbane, fitnesslokaler, forretningsbanker, kantiner, søer, amfiteatre, blandt andre.

DifferentialMed sigte på kvaliteten af undervisning og læring overvejer både læseplanen og aktiviteterne udviklet i Business Administration-kurset konceptuelle, menneskelige og tekniske færdigheder, et højdepunkt og høj beskæftigelsesegnethed for vores studerende, både på regionalt og nationalt niveau. Vi fremhæver blandt andre teoretisk-praktiske aktiviteter:

Supervised Curricular Praktik og kursusafslutningsarbejde: Giver muligheder for viden og praksis af aktiviteter relateret til arbejde i organisationer.

Information

Bemyndigende handling: Kursus anerkendt siden 1976

Professionel: Administrator

Nattetid

Varighed: 8 semestre

Månedligt gebyr: 670,50

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Bachelor og Master of Administrative Sciences in Administrative Sciences, Sustainable Urban Development
  • Tampere, Finland
 • Bachelor of Business and Administration (Specialiseringer: Business, Finance, Governance)
  • Wrocław, Polen
 • Grad i administration
  • São Paulo, Brasilien
  • Rio de Janeiro, Brasilien
  • + 1 Mere