Keystone logo
Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Introduktion

Den Prudentina Foreningen for Uddannelse og Kultur (APEC), sponsor fra University of West Paulista (Unoeste), blev født af drømmen om Agripino lærer Oliveira Lima Filho og Ana Cardoso Maia de Oliveira Lima for at møde manglen på videregående uddannelser i Presidente Prudente (SP ) og region. I maj 1972 disse pædagoger kom med ansøgningen om godkendelse til drift af Det Humanistiske Fakultet, Sciences, Breve og Presidente Prudente Uddannelse (Faclepp) fra National Board of Education.

Det blev godkendt af Rådet i august samme år, og den 3. oktober 1972 præsident, Emilio Medici Garrastazu underskrev dekretet 71.190, hvilket skaber det første kollegium APEC, det Faclepp. Det blev derefter udførte den første knogle i APEC, med 536 kandidater konkurrerer om 350 pladser, der tilbydes. Den 21. oktober 1972 blev bispedømmets biskop Dom José Gonçalves da Costa levere den tiltrædelsesforelæsning af Faclepp foreløbigt i Christ the King College lokaler.

På grund af de idealer Agripino og Ana Lima og den store efterspørgsel efter andre områder af viden, i de følgende år blev født de sundhedsmæssige gymnasier: Sygepleje, Apotek, fysioterapi, læge, tandlæge, den kliniske henvist til, og steder som laboratorier og Gym Sports. Derefter fakulteter for Byggeri og Anlæg, informationsteknologi og mange andre top kurser. Den høje af Bongiovani Garden (nu University City) hurtigt opstod kompleks af bygninger, der indeholder campus I i Unoeste.

Styret af uddannelse og livskvalitet, APEC dukkede op. I 1987 blev født campus II, ved km 572 af Raposo Tavares motorvej i Limoeiro kvarter i Presidente Prudente, med kurser inden for områderne Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, menneskelig og social Anvendt. Samme år, et ministerielt dekret 83 / MEC anerkendte Unoeste som universitetet - da det er det eneste private videregående uddannelsesinstitution i det vestlige São Paulo med denne titel.

Universitetet samt materialer strukturer, teknologiske og menneskelige multipliceret altid med høj kvalitet. Jutting pavilloner, klinikker, Veterinary Hospital, Experimental Farm, laboratorie bygninger, agronomiske centre, husdyr og andre områder, for de videregående uddannelser, videnskabelig forskning og den konstante praksis for statsborgerskab. Et andet relevant data: retning af APEC altid har yderst kompetente fagfolk, mange er en del af undervisningen / administrativt personale fra begyndelsen til i dag.

Placeringer

  • Presidente Prudente

    Rua José Bongiovani, 700 - Cidade Universitária, Presidente Prudente - SP, 19050-920, Brazil, , Presidente Prudente

    Programmer

    Spørgsmål