Keystone logo
Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Introduktion

University of Paraíba Valley - Univap anerkendt af MEC i 1992, er et fællesskab non-profit, undervisning, forskning og udvidelse. Historien om Univap begyndte fra 1954 med oprettelsen af ​​Det Naturvidenskabelige Paraíba Valley lov.

Så er opstået andre fakulteter på grund af regionens behov, hovedsagelig i São José dos Campos, som hurtigt var voksende med ankomsten af ​​talrige brancher. I dag, University har mere end 40 kandidatuddannelser i forskellige områder af viden, der administreres af loven Skoler, Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Engineering, arkitektur og byplanlægning, Uddannelse og Kunst og Samfundsvidenskab og kommunikation. Som et universitet tilbyder også Efteruddannelse og Graduate i snæver forstand, seks kandidatuddannelser og tre ph.d.-grader.

Den Univap har på Campus Urbanova, den største infrastruktur på universitetet: Institut for Forskning og Udvikling (IR & D), som giver 44 laboratorier, der er udstyret med høj præcision og banebrydende udstyr; Nature Study Center, der samler Serpentarium, de Butterfly Garden og Nursery lægeplanter og Observatoriet i astronomi og rummet Fysik. I øjeblikket har tre campusser, 2 i São José dos Campos (Urbanova og Castejón) og 1 i Campos Do Jordao (Platanus).

Placeringer

  • São José dos Campos

    Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova São José dos Campos - SP CEP: 12244-000 , 2911, São José dos Campos

    Programmer

    Spørgsmål