Keystone logo
Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Introduktion

ORD af Dean - BARROS CARLOS Laraia

Desire første omgang takke og prise Gud, i sin nåde har givet mig nåde liv og magt, afsluttede halvfjerds, antager være her med mine kolleger, mission, vi har fået. At denne mission, som nu begynder, Gud er altid til stede, og at hans Helligånd oplyse os og give os visdom og ydmyghed for at tjene godt til ansvar, nøjsomhed, engagement og iver for at vores universitet Sapucai Valley.

Ved denne lejlighed, jeg betaler mine henseender til alle, der gik forud for mig i forvaltningen af ​​denne institution og som gav deres uvurderlige bidrag til dens konstruktion fra starten, når en gruppe af forestillede drømmere og komme rigtigt oprettelsen af ​​de første kurser, der gav anledning til vores universitet .

I løbet af årene, hver der tilbragte gav sit afgørende bidrag, og skridt for skridt, med udholdenhed, idealisme og selvopofrelse, var hovedpersoner i vores historie.

Honor og ære fortiden er mere end en pligt, men en absolut nødvendighed, for kun da kan vi leve denne jordet erfaringer og de opnåede resultater, som vi er arvinger. Den største arv testamenteret til os, er forpligtelsen til det samfund, vi opererer for at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet til alle, der kommer her søger viden til at bygge deres fremtid. Denne forpligtelse vil vi ikke gå på kompromis, det gør vores flag og eksistensberettigelse af vores arbejde.

En tak til professor Benedito Afonso Pinto juni for at acceptere invitationen til at være sammen i denne mission. Hans anerkendt erfaring som underviser og akademisk administrator vil være yderst nyttigt, og jeg er helt sikker på, at han vil være ved siden af ​​mig i de beslutninger, vi skal tage, med kloge råd, hans vægt og hans ubestridelige kærlighed til dette universitet.

Manifest også takke læreren Andrea Domingues Antonio Homer Lærere Toledo Rock og William Newton Carrozza, som straks hilste mere end en invitation, mit kald udgør frontlinjen i vores administration, besætter funktioner pro rektorer. Vi vil dele de øjeblikke af glæde og vanskeligheder. Det er muligt, at vi kommer på tværs i med modgang, barske vinde og raser bølger. Vi kan høre sange af havfrue med intentioner om at gøre os synke. Men lad os ikke skyde de hindringer, hvis nogen, er at blive konfronteret og overvundet. Det faglige og samfundet forventer, at vi hårdt arbejde, engagement, integritet, forsigtighed og engagement, og det er det mindste, vi kan tilbyde til gengæld for tillid til os er deponeret.

Vi blev valgt under ledelse af "integration". Vi agter at gøre vores integrerede arbejde og i harmoni med den videregående uddannelse Foundation of Sapucai Valley, som gennem sin formand og direktion, har vist en kæmpe indsats for at vende en økonomisk ubehagelig situation uden at give tilbage øjnene og deres handlinger til de mest presserende behov i vores universitet. Vi ønsker at foreslå en reel integration mellem den centrale enhed og enhed Fatima, samt mellem de forskellige kurser, der udgør vores institution, så den ophører med at være opsplittet i isolerede rum, men at de forskellige sektorer skal dialog og gennemføre en reel følelse af universitetet. At grundlaget for universitetet, undervisning, forskning og udvidelse er sammenflettede og er opfyldt i forfølgelsen af ​​de mål, der skal nås. Men hvad veje til følge, så denne integration rent faktisk finder sted? Jeg foretrækker at svaret er givet af den spanske digter Antonio Machado: "Caminante, ingen hø måder, se hace camino al andar" - Walker, er der ingen vej er den vej lavet ved at gå.

Medarbejdere og lærere, de mest oprigtige tak for tillidserklæring til os deponeret. Du, indvielsen af ​​hver af den entusiasme af alle til at fortsætte hovedrollen i vores historie, afhænger succesen af ​​vores bestræbelser. Vi er sammen i samme båd, og kun vil tage dig til en sikker havn, hvis vi er bevidste om ansvaret for hver at gøre deres del, med frimodighed, kærlighed til arbejde, etik og respekt for samfundet til at levere deres børn i vores varetægt.

Min kære, studerende! Du er grunden til alt dette. Formålet med denne University er at give dem en uddannelse, der reagerer på deres ønske om social mobilitet, og optagelse i et stadigt mere konkurrencepræget arbejdsmarked. Remembering Paulo Freire, ønsker vi at tilbyde dem en transformativ uddannelse, der gør dem ansigt deres problemer kritisk og refleksivt. Du skal ikke være tilfreds med at være en ren støtte denne proces, men aktive deltagere i vores universitet, stolt af at bære og stempling på deres skjorter navnet på UNIVAS. Den entusiasme og begejstring af de unge er de vigtigste ingredienser til at forlade ingen fading, lærere og ledere, engagement og mod til at møde hverdagens problemer. Tillad os at dele deres drømme og idealer, vække vores idealer og drømme måske i søvn. Lad os blive inficeret af de unge i dig.

Til min kære kone og mine børn Marilda Carlos Alexander, Ana Claudia, Ana Carla og Mauricio, mine døtre Ana Luiza og Lidiane, mine svigerforældre Marcelo og Everton, min taknemmelighed for den konstante opmuntring og ubetinget støtte. Til mine børnebørn Anna Giulia, Ana Clara og Isabela Maria, tak for at gøre de mest glade og støjende mine halvfjerds år. Det er den varme i hjemmet, de levende med familien, som genopbygge energi til hver morgen af ​​en ny dag, vi er klar til at arbejde.

Jeg forlænge mit ære og min tak til familierne til mine direkte rapporter, pro-rektorer, som bør, i løbet af de næste fire år til at udøve gave tolerance for vores fravær.

Anyway, jeg vil gerne takke alle dem, der beæret os med deres tilstedeværelse og fortælle dem at vente på os management arbejde, gennemsigtighed, principperne om etik, overholdelse af love og regler og respektere værdigheden hos alle, der udgør den vores elskede Universitet Sapucai Valley.

Gud er altid med os, og det giver os mulighed for at være sowers af fred og harmoni blandt alle.

Tak.

HISTORIE The University of Sapucai Valley (UNIVAS) vedligeholdes af Higher Education Foundation Vale do Sapucai (FUVS). Det blev grundlagt den 3. september 1965 og i hele sin eksistens har uddannet mere end 10.000 fagfolk. Det giver undervisning i universitetsstudierne og niveauer, altid sigter mod at harmonisere produktionen af ​​viden og udvikling af færdigheder af deres studerende med de aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Der er i alt 16 bachelor-kurser, 33 Graduate Lato sensu kurser (specialisering og MBA), 03 kandidat- og 01 PhD.

UNIVAS ligger i byen Pouso Alegre i det sydlige Minas Gerais, på bredden af ​​to store motorveje i landet, Fernão Dias Highway (BR-381) og Highway Juscelino Kubitschek (BR-459), strategisk område for adgang til tre store centre for produktion og forbrug land (São Paulo, Belo Horizonte og Rio de Janeiro). Byen er stadig en af ​​de bedste kvalitet indekser af livet i Brasilien. Det er en industri, handel og uddannelsesmæssige centrum og er tæt på Hidrominerais Resorts, Circuito das MALHAS og elektronik Valley.

En stor fordel ved uddannelsen tilbydes af UNIVAS i sundhedsvæsenet er at have en universitetshospital. Hospitalet das Clinicas Samuel Libânio (HCSL) er en reference til 54 kommuner i det sydlige Minas Gerais og serverer en anslået befolkning på over 2 millioner og 600 tusind mennesker. www.hcsl.edu.br UNIVAS. Excellence i Undervisning. Uddannelse for livet.

Placeringer

  • Pouso Alegre

    Av. Cel. Alfredo Custódio de Paula, 320 CEP 37550-000 | Pouso Alegre | MG, , Pouso Alegre

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål