Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Introduktion

I over 40 år, Ibirapuera Universitet tilbyder et solidt fundament af erfaringerne fra fortiden, nutiden virkelighed praksis og opmærksomhed på fremtidige muligheder for at uddanne fagfolk.

Målet er at uddanne ledere: dem, der er i stand til at opfinde forandring og foreslå løsninger.

De års historie viser, at tusindvis af studerende, medarbejdere og lærere er involveret i et innovativt pædagogisk projekt, og fokuserede på uddannelse ledere, baseret på markedets krav og sociale værdier.

Eksempler, der vidner om den pædagogiske ekspertise, der tilbydes af universitetet Ibirapuera bugne. Disse omfatter investeringer og incitament foretaget til området for akademisk forskning, en af ​​grundpillerne i universitetets aktivitet. Institutionen fastholder grupper dannet af certificerede lærere forskere fra National Research Council og Teknologi (CNPq).

Vi kan også fremhæve magistergrad i jura og tandpleje, både anbefalet af Capes.

Det er stadig muligt at tale om socialt ansvar ved at tilbyde gratis behandling til mennesker med lav indkomst i klinikker på universitetet.

Understreger Ibirapuera University bekymring med dannelsen af ​​den studerende, kan vi nævne, at institutionen investerer i innovativ undervisning og giver de studerende samt bachelor-kurser, teknologiske kurser og udvidelse med tværfaglig vision om humanistisk og almen uddannelse.

Uanset om det er også leder af dets fremtid. Universitetet Ibirapuera er klar til at hjælpe dig med at sikre akademisk og arbejdsliv succes.

Placeringer

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Spørgsmål