Keystone logo
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Introduktion

Brief History of the Educational Institute of Piracicaba

Den Piracicaba Pædagogisk Institut for Methodist Church (IEP) er den enhed vedligeholder Piracicabano College, Methodist University of Piracicaba og Piracicaba School of Music "Maestro Ernst Mahle." Det er arving til Piracicabano College, der blev grundlagt den 13. september 1881 missionæren Miss Martha watt. Siden etableringen, EPO fastholder en differentieret pædagogisk tilgang styret af søgen efter forbedringer i betragtning af de udfordringer i alle landets udviklingsstadier.

I de tidlige år, helligede han sig udelukkende til grunduddannelse og gymnasiet, som, ud over at opfylde regionen, tiltrak studerende fra andre stater, som deltog her den gamle motionscenter og videnskab til mandlige og kvindelige boarding. I 1964, for at opfylde behovene i lokalsamfundet og regionen, banken installerede den første videregående uddannelse, med det økonomiske fakultet, Regnskab og Business Administration. Siden da blev nye programmer bliver gennemført indtil 10 okt 1975, den daværende Federal Board of Education anerkendte Methodist University of Piracicaba. Det gjorde Unimep den første Methodist University i Latinamerika.

Siden da institutionen indsamler historiske øjeblikke, der gør reference i de videregående uddannelser. Blandt de mest markante er oprettelsen af ​​universiteterne: Taquaral åbnede i 1979; Santa Barbara d'Oeste, skabt i 1980 og campus Lins, bygget i 1996. Hertil kommer, at i september 1998, EPO også indarbejdet i Piracicaba School of Music (EMP), der blev grundlagt i 1953. Til ære for dirigent og komponist Ernst Mahle, der fra fundamentet stilling som kunstnerisk leder blev EMP navngivet Piracicaba Musikskole Maestro Ernst Mahle (Empem). De fornemme ledere af EPO, tro mod idealerne om dens grundlægger, trykt institutionen en sikker og Christian orientering, baseret på den pædagogiske vejledning af Methodist Church, hvilket resulterede i Akademisk Policy. Dokumentet regulerer handlinger universitetet. I den forbindelse banken, som begyndte operationer med en enkelt elev i det 19. århundrede \, i øjeblikket har over 12.000 studerende fordelt på flere kurser, fra børnehaven til de kandidatuddannelser, hvilket viser den bekymring med uddannelse på alle niveauer.

MISSION Bidrage effektivt som en Methodist institution, gennem uddannelse, produktion og socialisering af viden, respekt for kulturel og religiøs mangfoldighed af mennesket og miljøet med henblik på udviklingen af ​​bare og broderlige samfund, der deltager i opførelsen af ​​statsborgerskab som kollektive arv, med henvisning til de værdier i den kristne tro og etik perspektiv som offentlig ansvarlighed, institutionel og personlig.

VISION Ved forestiller en retfærdig og broderlige samfund, forbedre inden for institutionel aktivitet og dens processer, typisk i at fremme uddannelse, action-kvalitet, holder i tråd med den videnskabelige, teknologiske og faglige innovation, i en bred dialog med alle samfundet for at reagere med alternativer, de legitime menneskelige og sociale behov, der bidrager til udviklingen af ​​det samfund, såsom integration, retfærdighed og lighed, fra den evangeliske kristne perspektiv.

VÆRDIER

Værdsættelse liv

Forpligtelse til værdighed liv og menneskerettigheder Social ansvarlighed med inklusion Bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse Fysiske, psykiske og åndelige velbefindende

Kvalitetsundervisning

Omfattende uddannelse, der kombinerer tekniske og administrative viden med innovative kapacitet, kritisk og medbestemmelse og medborgerskab Udelelighed undervisning, forskning og udvidelse Kulturelle, videnskabelige og teknologiske udvikling

Management Processer

Fokuseret på mennesker Med selvstændighed Baseret på politikker Med økonomisk og finansiel bæredygtighed Kollegialt Ved løbende evaluering og forbedring

Placeringer

Placeringer
  • Campinas

    Rod. do Açúcar, s/n - Taquaral, Piracicaba - SP, 13423-170, Brésil, , Campinas

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål