Keystone logo
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Introduktion

Mission, vision og værdier

Den Methodist guide deres uddannelsesaktiviteter styret af en filosofi på kristne principper og en forpligtelse til opførelsen af ​​statsborgerskab.

Mission

Deltage effektivt i dannelsen af ​​mennesker, der udøver magt til at påvirke og bidrage til at forbedre kvaliteten af ​​livet, baseret på viden og etiske værdier.

Udsigt

Være pædagogisk henvisning i opbygningen af ​​et lærende samfund, nationalt og internationalt anerkendt for tjenester af høj kvalitet og samfundsmæssig relevans, med fleksible, kreative og innovative metoder.

Kerneværdier

Kritisk bevidsthed om udvikling af virkeligheden; Udvikling sans for retfærdighed og solidaritet, og dens praksis, herunder i arbejdsmarkedsforhold; Refleksiv praksis med fokus på omfanget af kristne spiritualitet; Udvikling bevidsthed om de sociale og individuelle interesser er lige så vigtigt at balancen i sociale relationer; Innovation og kreativitet underordnes etik, konstruktion og socialisering af viden.

Historie

Forpligtelsen til uddannelse har præget arbejdet i Methodist Church fra fundamentet af den første Methodist uddannelsesinstitution, Kingswood School i England i 1748. I løbet af de sidste 255 år har denne pædagogiske kald også blevet manifesteret i Brasilien, hvor forskellige uddannelsesinstitutioner Methodist indarbejde mere end et århundrede med kontinuerlig aktivitet.

Historien om Methodist University of São Paulo er blevet sporet i over 70 år siden oprettelsen af ​​Det Teologiske Fakultet i Methodist Church i São Bernardo do Campo, i 1938. På det tidspunkt havde Methodist Church bare flette to teologiske uddannelsescentre, som ligger i Minas Gerais og Rio Grande do Sul. Det var af interesse for den nyoprettede kollegiet - den første bygget i kommunen São Bernardo do Campo - var til stede i et område, der blev konfigureret som en af ​​de vigtigste centre for social, politisk og økonomisk i landet.

For at styrke engagement i uddannelse, som blev undertegnet i 40'erne, institutionen gik en mere vovet projekt, i harmoni med deres uddannelsesmæssige kald. Tilstedeværelsen af ​​professionelle og kvalificerede lærere og tilstrækkelig infrastruktur aktiveret styrke sin indsættelse i det nationale akademiske verden. Således i 1970, blev det skabt IMS - Methodist Institut for videregående uddannelse.

Med konsolideringen af ​​uddannelsesprogrammet og ekspertise opnået i årenes løb, har IMS blevet integreret blandt de mest prestigefyldte højere institutioner i landet uddannelser. Dette gav i 1997, erobrede Universitet status, øge antallet af gymnasier og kurser, der udbydes. I dag er Methodist har tre campusser i São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, Plateau). Der er mere end 117.000 kvadratmeter af det samlede areal, som omfatter et stort grønt område. Den Methodist har omkring 70 mellemrum mellem laboratorier, moderne eksperimentelle og kliniske agenturer, så eleverne kan omsættes i praksis den erhvervede viden i klasseværelset, samt biblioteker og haller fordelt på tre campusser på universitetet.

Placeringer

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilien

Programmer

Spørgsmål