Keystone logo
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Introduktion

UNISANTA: DEN STØRSTE Coast University Paulista

Inkluderet i udvalgt gruppe af Excellence videregående uddannelsesinstitutioner i Undervisningsministeriet (MEC), University Santa Cecilia (Unisanta) bekræfter kvaliteten af ​​deres pædagogiske projekt af bachelor og postgraduate, dets infrastruktur og strålende præstation af deres aktive lærere, studerende, alumner og medarbejdere. Kun 9% af brasilianske universiteter er en del af denne gruppe.

Siden 1961 den beskedne skole vendte gradvist i Complex Pædagogisk Santa Cecilia, den ældste af Santos og en af ​​de vigtigste i landet, med omkring 15.000 studerende, fra børnehave til postgraduat, og omkring 100 tusind kvadratmeter bebygget areal.

I øjeblikket tilbyder universitetet 37 bachelor-kurser, herunder traditionelle og korte (klasseundervisning og afstand) og talrige udvidelse kurser, bred forstand, MBA og mestre, godkendt enstemmigt af CAPES: økologi og Coastal Systems og de professionelle i Mechanical Engineering.

De to herrer opfylde de aktuelle behov i landet. Master of Økologi, på miljøområdet og bæredygtig udvikling, og teknik, sigter mod at uddanne ingeniører til de stadig mere komplekse krav til pre-salt og andre lovende økonomiske sektorer i den brasilianske økonomi.

Men oplevelsen af ​​Unisanta føreren af ​​feltet er tidligere, gennem partnerskaber med velrenommerede institutioner som tværinstitutionelle aftale med polytekniske School of USP og EU-institutionerne.

Placeringer

  • Santos Dumont

    Rua Oswaldo Cruz, 277 Boqueirão - Santos/SP, , Santos Dumont

    Spørgsmål