Keystone logo
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Introduktion

Forpligtelsen til den regionale udvikling foretaget af University Vale do Rio Doce (Univale) afspejles i dets aktiviteter. Dagligt, Univale arbejder for at opfylde Fællesskabets behov, der bekræfter sin identitet Community College. Det er, hvordan hun betragtes som en partner i den lokale produktive sektor for fremme af social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Siden starten i 1967, da det var stadig Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) er til stede i bygningen historie videregående uddannelsesinstitution (HEI). Den Univale afspejler opnåelsen af ​​den ønskede drøm for en lang pionerer, der, med øjne på fremtiden, var i stand til at give et konsolideret universitet i den regionale scenario.

Undervisning, Forskning og Extension er grundlaget for Univale der er altid fokuseret på uddannelse af faglærte arbejdere for arbejdsmarkedet. Tilbyder en akademisk struktur i overensstemmelse med dette mål, den Univale fastholder mere end 27 bacheloruddannelser, der tilbyder udvidelse kurser og opgradere bred forstand.

Den Univale har stadig to kandidatuddannelser. Kandidatuddannelsen i Biologisk Institut, der blev lanceret i 2005, har som sit område af koncentration Immunopatholoqy af smitsomme og parasitære sygdomme. Men Master of Spatial Integrated Management afspejler avantgarde vision om Univale gennem en banebrydende tværfaglighed og enestående i landet, der blev lanceret i 2008.

Altid opmærksomme på regionale behov, er en opmuntrende Univale Universitet sport og kulturel uddannelse, altid fokuseret på regionale aspekter til fremme af vækst. Med projekter og samfund handlingsprogrammer og tjenester, den Univale bidrager til opførelsen af ​​en vej, der fører til omdannelsen af ​​virkeligheden.

Placeringer

  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Programmer

    Spørgsmål