Keystone logo
Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Introduktion

historie

Grundlagt i 1965, UNINCOR startede som en Filosofiske Fakultet, Videnskabernes Selskab og i 1975 bestået Højere Institut of Sciences, Breve og Arts Tre hjerter - INCOR.

De første kurser blev skabt i slutningen af ​​1967 af udtalelse 263/67 og begyndte at operere i begyndelsen af ​​1968. Fra da af med skabelsen af ​​nye kurser og anerkendelse af kvaliteten af ​​dem, der allerede blev undervist i institutionen har INCOR etableret sig som en vigtig institution i det sydlige School of Mines.

Tro mod lovene i hans sponsor, etablerede han sig som en sand hus uddannelse, altid sætte sig til tjeneste for hele det regionale samfund. Som en direkte konsekvens af deres samfund kald, den 7. september 1990 den tidligere Foundation Tricordiana skiftede navn til EF Foundation Tricordiana of Education, for at fremme vedvarende uddannelse gennem undervisning, forskning og udvidelse.

Med efterspørgslen efter nye programmer og udvidelse af instituttet i 1998, det etablerede universitetet Vale do Rio Verde - UNINCOR, baseret i tre hjerter. Gradvist implementeret campusser i Caxambu og São Gonçalo do Sapucai og Betim enheder, Belo Horizonte, Itaguara, Ibirité og Para de Minas, alle beliggende i staten Minas Gerais.

Siden 2013 har universitetet været gennem en fase med omstrukturering, der udvides og styrkes begrebet videregående uddannelsesinstitution. I øjeblikket, ud over hovedkontoret i tre hjerter, i det sydlige Minas Gerais, UNINCOR har campusser i Para de Minas, Belo Horizonte og Betim ekspanderende mulighederne for dem, der søger adgang til videregående uddannelse.

Med partnerskabet og interesse Educational Group, som overtog institutionen, har universitetet modtaget store investeringer og forbedringer for studerende, fakulteter og personale. Resultaterne er i inskriptioner af tidligere udvælgelsesprocesser, der har vist en stigning på 50% i efterspørgslen efter studerende, der ønsker at komme ind i klasseværelset kurser, fjernundervisning og kandidatniveau.

Rækken af ​​universitetskurser er en stor forskellen. Der er mere end 20 muligheder inden for områderne sundhed, nøjagtig, menneskelige, sociale og miljømæssige. For at lette adgangen for interesserede parter, universitetet, fra den første periode, det giver tilskud og finansieringsmuligheder, der bedst passer til behovene hos de studerende. Ud over Financial Aid - FIES institutionen har aftaler med kommuner og virksomheder, selektive proces poser - UNINCOR Action, indikerer Friend Friend, Prouni, Educa Mere Brasilien, jeg ønsker at Exchange og Credit Pravaler.

Universitetet modtog sidste år den brasilianske sammenslutning af Maintainers for videregående uddannelse, institutionen socialt ansvarlig Seal, udviklet af sociale handlinger. Det har også kurser med meget relevante priser på uddannelsesområdet, som de Seal 3 Stjerner af Editora Abril. I de seneste evalueringer af Ministeriet for Uddannelse, Para Pædagogik kurser Mines, Uddannelse, Sygepleje og medicin Tre Veterinære hjerter og Betim direktion opnåede fremragende kvaliteter, der overstiger det kræves af MEC.

Mission

Fremme og udbrede viden ansvarligt i deres områder af ekspertise, uddannelse fagfolk af høj kvalitet, egnet til arbejdsmarkedet og engagerede til livet, etik, samfund og miljø.

Placeringer

  • Belo Horizonte

    Belo Horizonte, Brasilien

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål