BSc in Food Production Management
Piacenza, Italien
VARIGHED
3 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
07 May 2025
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 8.500 / per year *
STUDIEFORMAT
På campus
* for non-EU residents | €6360 for EU residents per year
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Læreplan
De første års forelæsninger vil dække de grundlæggende statistiske, fysiske, kemiske, fysiologiske og genetiske begreber gennem lektioner og praktiske sessioner.
På andet år vil de studerende blive introduceret til anvendte studier af mikrobiologi, afgrødeagronomi, dyrkning, dyrehold og velfærd, agrofødevareøkonomi, fødevareteknologi, sporbarhed, fødevaresikkerhed, bæredygtighed og certificering. I det tredje år vil programmet udvides til at give et generelt grundlag i de vigtigste træk ved italiensk husdyrbrug (korn, tomater, vin, oste og speget kød).
Uddannelsen omfatter desuden en virksomhedspraktik og aflevering af en afsluttende afhandlingsrapport, der både styrker den studerendes evne til at anvende lærte metoder og opnået viden i konkrete situationer.
Total ECTS: 180
First Year
- Anvendt statistik og fysik
- Chemistry
- Plantefysiologi og genetik
- Biochemistry
- Anvendt Agronomi og Havebrug
- Food Economics
Second Year
- Anvendt agro-fødevaremikrobiologi
- Food Technology
- Crop Protection
- Animal Science
- Bæredygtighed og fødevarelovgivning
- Vinstien
- Anvendt vindyrkning
- Anvendt enologi
- Integreret vingårdsbeskyttelse
Third Year
- Food Safety
- Hub for ost og speget kød
- Mælk, kødproduktion og teknologi
- Mikrobiologi af mejeri- og kødmad
- Tomat, Pasta og Bageri Hub
- Grøntsagsproduktion og teknologi
- Korn, forarbejdning og teknologi
- Gratis programmer
- Praktik og afsluttende eksamen
Programresultat
Grad tildelt: Grad i fødevarevidenskab og -teknologi
Programundervisning
Karrieremuligheder
Programmet giver viden og færdigheder til studerende, der sigter mod at styre de forskellige niveauer af agro-fødevarekæderne (inputleverandører, landbrug, fødevareforarbejdningsvirksomheder, forhandlere og detailhandlere og støtteorganisationer), især i de situationer, hvor interaktioner langs værdikæderne repræsenterer en succesfaktor for at forbedre og vedligeholde produkternes kvalitet, bæredygtighed og frem for alt markedsperformance.
Dette program giver adgang til kandidatuddannelser: for eksempel vores Master of Science i Landbrugs- og Fødevareøkonomi eller en Master i Vinavl og Enologi.