Keystone logo
Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Introduktion

Betragtes som et af de ældste universiteter i Indonesien, Universitas Gadjah Mada fungerer som en søjle for uddannelsesopvågning i Indonesien og påstår at være en forsvarer og formidler af Pancasila.

På Universitas Gadjah Mada får eleverne en bred vifte af muligheder for at udvikle kreativitet og innovation i deres rige ved hjælp af moderne infrastruktur og informationsteknologi. Som et forskningsuniversitet i verdensklasse har UGM været meget opmærksom på forskningsaktiviteter ved at motivere fakultetsmedlemmer såvel som studerende til at udføre og offentliggøre deres forskning. Desuden forstærkes denne indsats gennem udvikling af 25 studiecentre på forskellige videnskabelige områder. UGM er udstyret med store ressourcer fra 3.608 fakultetsmedlemmer og 4.324 medarbejdere, der er stærkt engagerede i at gøre UGM til det bedste universitet og den fremtrædende uddannelsesreference i Indonesien.

Vi introducerer UGM

Universitas Gadjah Mada er et indonesisk offentligt ivy league forskningsuniversitet beliggende i Yogyakarta, Indonesien, grundlagt den 19. december 1949. UGM er den ældste og største institution for højere uddannelse i Indonesien. Beliggende i Yogyakarta, Indonesien, består det 360 hektar store universitet af 18 fakulteter, 68 bacheloruddannelser, 23 diplomuddannelser, 104 master- og specialiststudier og 43 doktorgradsuddannelser.

Det har cirka 55.000 studerende, 1.187 udenlandske studerende og 2.500 fakultetsmedlemmer i øjeblikket. Universitas Gadjah Mada er blevet anset for at være et af de mest prestigefyldte universiteter i Indonesien.

UGM implementerer et educopolis -område, et skridt taget af universiteterne i at skabe et gunstigt miljø for kontinuiteten i læringsprocessen. Disse bestræbelser forfølges i forbindelse med udvikling af tværfaglige samarbejder og reaktion på økologiske spørgsmål for at nå visionen om universitetet. Nogle af trinene er at reducere forurening og emissioner af biler, udvikling af fodgængere, begrænsning af køretøjer, der kommer ind på campus, konstruktion af nye sovesale på campus, udvikling af parkeringslommer, plantning af træer grønne og mange flere.

Den særlige region i Yogyakarta, hvor UGM ligger, er en af de mindste provinser i Indonesien og har været bredt kendt som et center for javanesisk kultur samt et læringscenter. Det har 3.400.000 indbyggere, hvoraf 511.000 bor i byen Yogyakarta. Dets betegnelse som et læringscenter er præget af eksistensen af 120 statslige og private tertiære uddannelsesinstitutioner med en studenterpopulation på over 300.000.

Vision

At være et fremragende og innovativt universitet i verdensklasse, gennemsyret af nationens kulturelle værdier baseret på Pancasila som statsideologi og dedikeret til nationens interesse og menneskelighed.

Mission

At udføre uddannelse, forskning og samfundstjeneste samt bevarelse og udvikling af viden, der er fremragende og nyttig for samfundet.

Placeringer

  • Yogyakarta

    Bulaksumur, 55281, Yogyakarta

Spørgsmål