Keystone logo
University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

Introduktion

72305_1.jpg

Studerende er kernen i alt, hvad vi gør ved University Centre Reaseheath .

Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet er et sted, hvor faglig ekspertise og studenttilfredshed går hånd i hånd for at give en unikt videregående uddannelse for vores studerende.

Vores portefølje af programmer er designet i samråd med industrien og sikrer, at vores grader leverer den faglige viden og praktiske færdigheder, som arbejdsgiverne har brug for og ønsker. Dette sikrer, at vores kandidater har stor succes på jobmarkedet, hvor mange går på arbejde for blue chip-virksomheder.

I de senere år har campus set mere end £ 50 millioner pund værd at investere i banebrydende undervisningsfaciliteter og studentressourcer, såsom on-site indkvartering med mere planlagt i de kommende år.

I vores seneste gennemgang af kvaliteten af ​​den videregående uddannelse i Reaseheath, kvalitetssikrede kvalitetssikringsagenturet for videregående uddannelse (QAA) kvaliteten og forbedringen af ​​læringsmuligheder for studerende. De fandt ingen områder til forbedring og identificerede mange gode praksis.

Reaseheath Experience er noget, mange af vores tidligere studerende fortæller os, var den mest behagelige tid i deres liv. Vi ønsker, at vores studerende skal lykkes i deres valgte karriere, og vi anerkender, at højteksperter lærer gennem erfaring såvel som gennem formel læring.

Hvorfor University Centre Reaseheath ?

Beliggende i landdistrikterne Cheshire, har vores campus topklasse, industristandard, undervisningsfaciliteter, men bevarer stadig sin venlige, støttende atmosfære - en kombination, der leverer både akademisk ekspertise og studenttilfredshed.

 • Vores uddannelser giver dig mulighed for at studere en række industri anerkendte sekundære kvalifikationer.

 • 87% af vores studerende siger, at personalet er begejstret for det, de underviser. Studieoplevelsesundersøgelse 2016

 • Få industrien indsigt gennem praktikophold, videnskabelig forskning og gennem field trips og studie ture i Storbritannien og i udlandet.

 • Sidste år opnåede 1 ud af 5 Reaseheath-studerende en grad med første klasse æresbevisning eller sondring.

 • "Reaseheaths videregående uddannelser er fremragende, og kvaliteten og forbedringen af ​​læringsmuligheder for studerende har overskredet Storbritanniens forventninger."

 • Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education Review 2014

 • Samlet elevtilfredshed på vores videregående uddannelser er på 83%. Studieoplevelsesundersøgelse 2016

Vores faciliteter

I de seneste år er der investeret £ 50 mio. På campusfaciliteter, herunder et ridecenter, førende fødevarecenter, sportsfaciliteter, en videnskabelig gartneri facilitet, enestående for Det Forenede Kongerige og et dyrecenter og zoo.

Der er planlagt yderligere 31 mio. £ investering i vores studentbolig, agri-teknologi center og sportsfaciliteter i de næste fire år.

Din læringserfaring

Reaseheath tilbyder et støttende læringsmiljø med fokus på faglig bestemmelse. Vores kurser sikrer, at kandidater forlade med den viden, færdigheder og kvalifikationer, som arbejdsgiverne søger.

Vi støtter vores elever med:

 • Lille gruppeundervisning med højt niveau af individuel støtte

 • Forelæsere med omfattende erhvervserfaring

 • Højt antal undervisnings timer med vejledere

 • Specialiserede faciliteter

 • Muligheder for studieture i udlandet

 • Stærke forbindelser med arbejdsgivere

 • Industriel relevante programmer, der tilbyder overførbare færdigheder

 • Yderligere kvalifikationer til yderligere at forbedre dine karrieremuligheder.

Supplerende kvalifikationer

Vores uddannelser giver dig mulighed for at studere en række sekundære kvalifikationer. Disse specifikke kvalifikationer er taget sammen med dit kursus og giver mulighed for at få industri anerkendte kvalifikationer.

Yderligere kvalifikationer er specifikke for hvert fagområde. Hvor det er muligt, tilstræber vi at levere disse som en del af dit studieprogram, men en subsidieret pris kan blive opkrævet for nogle.

Arbejdsgivere kræver ofte branchespecifikke kvalifikationer ud over en vis grad, så disse praktiske kvalifikationer kan forbedre karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed. De tilbyder branchespecifikke færdigheder og træning, som arbejdsgiverne søger og tilbyder kandidater en ledende stilling på et konkurrencedygtigt jobmarked.

72311_1.jpg

Placeringer

Placeringer
 • Nantwich, Cheshire, CW5 6DF, , Nantwich

Spørgsmål