Keystone logo
University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

Introduktion

Velkommen til University College Of Technology Sarawak , en af de nye racer af teknologisk baserede universiteter i landet. Grundlagt i 2013 er University College Of Technology Sarawak det eneste universitet, der er 100% ejet af Sarawak State Government.

University College Of Technology Sarawak ligger i hjertet af Borneo og tilbyder en bred vifte af professionelle og brancheforbundne akademiske programmer, der er relevante for Sarawaks unikke krav i særdeleshed og Malaysia generelt. Derfor er vi stolte over at blive anerkendt som det eneste "hjemmevoksne" TVET-universitet i Sarawak med det formål at producere en uddannet og højt kvalificeret menneskelig kapital til de nye og nye industrier.

University College Of Technology Sarawak også stolt af at være det eneste universitet i verden, der tildeles de prestigefyldte Platinum-klassificeringer i Green Building Index (GBI) for sit campusdesign med henblik på at fremme bæredygtighed i det byggede miljø og energiudnyttelse. Campusdesignet er meget imponerende, forbløffende smukt og bemærkelsesværdigt spektakulært. Denne moderne ramme inden for indhegningen af regnskoven og naturen vil give vores studerende det mest befordrende læringsmiljø.

Placeringer

  • Sibu

    Persiaran Brooke, 96000, Sibu

    Spørgsmål