
Bachelor in
Bachelor i fødevareteknik University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca

Stipendier
Introduktion
Bacheloruddannelsen INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som overordnet mål uddannelse af teknologiske specialister inden for fødevareindustrien; dette program har været i drift siden 2009, er akkrediteret i 2015 og har en varighed på 4 års studier, et dagskursus med 240 point, ifølge Bologna -aftalen. Kandidater akkumulerer i løbet af studietiden den teoretiske, tekniske og ledelsesmæssige viden, der er nødvendig for at være forberedt på succesfuldt at møde arbejdsmarkedets konkurrenceevne på nationalt og internationalt plan, med mulighed for at operere på ekstremt forskellige områder inden for teknologierne i alle sub- filialer i fødevareindustrien, (herunder i retning af bioteknologi og bioingeniør), både i landet og i udlandet. Programmets hovedmål giver mulighed for teoretisk og praktisk uddannelse af studerende i viden om moderne teknologier inden for fødevareproduktion, viden og anvendelse af foranstaltninger til at øge fødevarekvaliteten, design og drift af teknologiske linjer til forarbejdning af landbrugsfødevarer, kendskabet til lovgivningen på området.