Keystone logo
University of Alberta Bachelor of Science with Specialization - Paleontology
University of Alberta

Bachelor of Science with Specialization - Paleontology

Edmonton, Canada

Request duration

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Hvorfor studere paleontologi? (Specialiseringsprogram)

Paleontologi er studiet af livets historie, som er bevaret i den fossile rekord, og undersøger mønstre og processer for evolution og udryddelse.

Vores paleontologiprogram er verdenskendt med førende forskere, omfattende samlinger og adgang til grave, knoglesenge og muligheder for erhvervserfaring, som du ikke finder andre steder.

Det paleontologiske specialiseringsprogram koncentrerer sig om studiet af fossiler og gamle livsformer. Det er et tværfagligt program designet til at give dig en stærk baggrund inden for paleontologi, jordvidenskab og biologiske videnskaber og forbereder dig på studier på kandidatniveau.

Paleontologi kan også tages som en del af en BSc med Honours grad.

Hvorfor tage en BSc -specialiseringsgrad?

Bachelor of Science Specialization -graden giver en fokuseret uddannelse i ét program. Du vil tage de fleste af dine kurser inden for dit hovedfagområde og forventes at opretholde en højere standard for akademisk præstation. En specialiseringsgrad kan give baggrunden for at hjælpe dig videre i højere grad, men dens primære funktion er at tilbyde en omfattende uddannelse på bachelor -niveau.

Dette program kan også tages som en del af en BSc Honours degree.

Hvorfor studere videnskab på University of Alberta ?

Det Naturvidenskabelige Fakultet på University of Alberta leverer programmer af høj kvalitet, der undersøger, forklarer og udforsker den virkelige videnskab bag emner, der påvirker vores daglige liv. Med næsten 60 uddannelser i 39 fagområder er vi en af de mest omfattende videnskabelige fakulteter i Canada med topmoderne undervisnings- og læringsfaciliteter, muligheder for bachelorforskning og professorer, der er førende forskere inden for deres områder.

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål