Keystone logo
University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

Introduktion

Vores studerende sætter pris på den behagelige atmosfære og den personlige interaktion. Kursernes træningsindhold er baseret på fremtidige områder, der er relevante for arbejdsmarkedet. Med næsten 1200 studerende er Rottenburg University of Applied Sciences et lille, men fremtidsorienteret universitet med en klar kerneskovprofil.

I sine studiekurser udvikler universitetet tværsektorielle løsninger inden for skovbrug, træforvaltning, natur- og miljøbeskyttelse, landskabsplanlægning, vandforvaltning, bæredygtig regional forvaltning og vedvarende energi. Fokus er på den materielle og energiske anvendelse af (skov) biomasse, brugen af det knappe ressourcevand og internationalt udviklingssamarbejde.

Målet med alle kurser er at formidle viden og færdigheder til en ansvarlig og bæredygtig anvendelse af naturressourcer. Til dette fremtidsorienterede uddannelsestilbud har HFR modtaget adskillige priser fra UNESCO og vundet universitetskonkurrencen "Profil og samarbejde - Excellence Strategies for små og mellemstore universiteter" på Stifterverband der Deutschen Wissenschaft.

Placeringer

  • Rottenburg

    Schadenweilerhof,1, 72108, Rottenburg

    Spørgsmål