Keystone logo
University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Introduktion

The University of Applied Sciences i Wałcz er en højere uddannelsesinstitution, som blev grundlagt den 1. juli 2004. Siden da er fagfolk blevet uddannet her.

PWSZ i Wałcz tilbyder fuld tid og extramural bachelor- og ingeniøruddannelser varighed 6 eller 7 semestre. Der er følgende programmer, der gennemføres, kan vi tilbyde samarbejde indenfor: En syv-semester bacheloruddannelse i Ledelse og Production Engineering, med fire specialiteter at vælge imellem:

 1. Industriel logistik
 2. Programmering til værktøjsmaskiner og teknologisk udstyr
 3. Forvaltning af automatiske produktionssystemer

En seks-semester bacheloruddannelse Pædagogik tilbyder fire specialer:

 1. pædagogik med tidlig - skoleuddannelse fokuseret på at uddanne lærere til integrerede førskole eller grundskoleuddannelse,
 2. tidlig uddannelse og specialpædagogik - forbereder pædagoger stand til at arbejde med små børn med udviklingsforstyrrelser eller med risiko for handicap.
 3. pædagogik af børn og ungdom pleje og re-socialisering fokuseret på at uddanne socialarbejdere i stand til at håndtere vanskelige unge og unge,
 4. pædagogik af ældrepleje og geragogy (eldergogy) fokuserede på at uddanne socialarbejdere i stand til at beskæftige sig med alle de liv vanskeligheder og kompleksitet om ældre

En seks-semester bacheloruddannelse Physical Education tilbyder to specialer:

 1. Personlig sikkerhed og beskyttelse ejendom
 2. Fysisk uddannelse undervisning med ekstra specialisering i afhjælpende øvelser.

En seks-semester bacheloruddannelse Finansiering og Regnskab tilbyder specialiteter:

 1. bankvirksomhed
 2. e-Finance
 3. Offentlig ledelse administration
 4. Regnskab for ledere

En seks-semester bacheloruddannelse Informationsteknologi for Business og Administration tilbyder specialiteter:

 1. Internettet Technologies
 2. IT-systemer til styring

En seks-semester bacheloruddannelse Administration tilbyder specialiteter:

 1. Kommunale forvaltning
 2. Administration for offentlige og den nationale sikkerhed

YDERLIGERE INFORMATION

PWSZ i Wałcz er dynamisk udvikling fra starten og trods sin "unge alder", er blevet en førende videregående uddannelsesinstitution i regionen. Vores medarbejdere kommer fra anerkendte universiteter og colleges fra hele Polen. Skolen er beliggende i to bygningskomplekser; en neo-gotisk bygning fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og tidligere kaserne spredt over et areal på 4,6586 ha. Rektors kontor, er andre myndigheders kontorer og administrative kontorer samt computer lab, nogle auditorier og aula beliggende i det historiske, neo-gotisk bygning. De fleste af de almindelige klasser og foredrag afholdes i de tidligere kaserne, som er blevet moderniseret og tilpasset til undervisningsbrug. Klassen og auditorier er af høj standard og er udstyret med høj kvalitet multimedie faciliteter. Da kvaliteten af ​​undervisningen er en prioritet på PWSZ i Wałcz, er laboratorier og klasser undervises i små grupper og med anvendelse af moderne teknik.

ressourcer Hovedbiblioteket er åbne for studerende og medarbejdere. Alt Bibliotek materiale er indeholdt i online kataloger. Der er Karriere Office samt Elevernes Union og videnskabelige Student grupper, der opererer i skolen. De studerende kan udvikle deres passioner og interesser. I undersøgelserne de også erhverve praktiske færdigheder gennem deltagelse i praktik og lærlingeprogrammer. Gennem undersøgelser opmærksomhed både teoretisk viden og praktiske færdigheder, tak, som er vores kandidater efterspurgt af arbejdsgiverne.

PWSZ deltager i det europæiske Learning Programme Erasmus Livslang; og i 2007 blev det tildelt Erasmus Card.

Alle kvaliteter og kreditter modtaget undersøgelserne på PWSZ i Wałcz konverteres til ECTS (European Credit Transfer System) point, takket være hvor der er en mulighed for udveksling af studerende med partneruniversiteter og skoler.

God kvalitet uddannelse er en prioritet på PWSZ, hvilket gør det skolen for ambitiøse, samvittighedsfulde og begavede mennesker. Vi sikrer en høj faglighed og gøre det muligt at nå specifikke mål. Majors og specialiteter på PWSZ i Wałcz letter forfølge en succesfuld karriere på attraktive arbejdspladser i Polen og i udlandet. Der er en sovesal til rådighed for de studerende; og takket være Karriere Office, kan vi også tilbyde private haller.

LOKALISERING

Byen Wałcz ligger tæt på den polsk-tyske grænse (150 km.), Og krydses af de vigtigste kommunikations veje; fra grænseovergange i Szczecin og Świnoujście til Bydgoszcz, Warszawa og furtherto den østlige grænse (route10) fra grænseovergange i Swiecko og Słubice (Frankfurt) til Gdańsk, Elbląg og videre til Kaliningrad (rute 22) fra Schlesien, Poznań til Kołobrzeg og Koszalin ( rute 178) Wałcz ligger i centrum af Wałeckie Lake Distric (Pojezierze Wałeckie), en smuk region på 150 søer. Selve byen ligger mellem to søer, med ekstra små søer spredt rundt. Wałcz er omgivet af frodige, gamle skove med flere natur monumenter. Hele Lake District er under økologisk beskyttelse.

Turisten, rekreative og miljømæssige faciliteter i byen gør det til et perfekt sted for naturelskere og aktive mennesker. Wałcz og dens omgivelser giver ideelle betingelser for enhver form for turist aktivitet; gåture, cykling, ridning, sejlsport eller kano.

Den Central Sports Centre - Olympic Games Forberedelse Centre ligger i byen. Atleter fra hele landet kommer her til sport sammenkomster. PWSZ studerende praksis også på Central Sports Centre.

Walcz

Placeringer

 • Walcz

  Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

  Spørgsmål