Keystone logo
University of Aruba

University of Aruba

University of Aruba

Introduktion

Om University of Aruba

University of Aruba (UA) er et moderne universitet, der tilbyder videregående uddannelse, forskning og sociale tjenester til Aruba og de omkringliggende regioner. Integreret i det arubanske samfund er UA en model i kulturel mangfoldighed, der repræsenterer sammensætningen af selve den arubanske kultur med studerende fra Caribien, europæisk, latin, asiatisk og amerikansk familiebaggrund. De nuværende fire fakulteter og de forskellige universitetscentre stræber efter at bidrage til akademisk diskussion, deltage i den bæredygtige udvikling af Aruba og fremme kritisk åben tankegang. Udbydelse af disse tjenester er en kritisk del af UAs mission om at give tilbage til det Aruban-samfund.

121313_CopyofUA2015-509.jpg

Ligesom studerendes befolkning består undervisningspersonalet ved UA af en mangfoldig gruppe dedikerede lærde fra Aruba og i udlandet. Dette team af lokale og internationale forskere arbejder tæt sammen og fremmer den akademiske vækst hos de næsten 700 studerende, der deltager i UA. For at fremme både fakultets- og studerendes udvikling tilbyder UA en række kritiske administrative, faciliteter og individuelle tjenester, der leveres af et venligt og støttende UA-personale.

UA sporer sine rødder tilbage til 1988, da starten af Det juridiske fakultet (FdR) markerede begyndelsen på UA's akademiske vækst. I 1993 startede Fakultet for Regnskab, Finansiering og Marketing (FEF), som nu er UAs største fakultet, efterfulgt af Fakultet for Hospitality and Tourism Management Studies (FHTMS) i 2005. UAs seneste tilføjelse er Fakultet for Arts and Science (FAS), der begyndte i 2009. I de kommende år håber UA at fortsætte sin ekspansion ved at tilbyde banebrydende uddannelser til både lokale og internationale studerende.

Vision

At opbygge et ekstraordinært institut for videregående uddannelse og forskning, der anerkendes nationalt, regionalt og internationalt som førende inden for undervisning af høj kvalitet og relevant forskning, der uddanner studerende til en bæredygtig og dynamisk fremtid. Vi sigter mod at være et sted, der understreger og fremmer muligheder, friheder og personlige og sociale ansvar.

Mission

Saml inspirerede mennesker, der udfører og leverer kvalitetsundersøgelser og videregående uddannelser for at styrke elevernes og alumnefunktioner til at deltage i den dynamiske og stadigt skiftende verden, hvilket resulterer i ansvarlige, tilfredse globale borgere, der er livslange studerende og som er forberedt at bidrage positivt til samfundets livskvalitet.

Vores værdier

På University of Aruba værdsætter vi åbenhed, personlig og social bevidsthed, samarbejde, mindfulness, excellence, tilgængelighed og innovation for at hjælpe med at blive de bedste undervisere og forskere.

Internationale studerende: Fordele ved at studere ved UA

Fordelene ved at studere på University of Aruba er:

 • Små klasser;
 • Multimediefaciliteter;
 • Interaktiv og personlig vejledning;
 • Teamarbejde og feltprojekter;
 • Kombination af studerendes liv med socialt liv og samfundsarbejde;
 • Aktiv studerende, aktiviteter og meget mere.

Som international studerende er du ikke alene: vi er stolte af vores internationale klasseværelser og vores internationale personale.

Universitetet hjælper med glæde internationale studerende med tilmelding, visumansøgninger, boliger og andre administrative spørgsmål.

121767_IMG_9793.jpg

Kontakt UA

UAs hovedcampus er centralt beliggende i centrum af Oranjestad inden for gåafstand til butikker, restauranter og strande. Studerende kan nyde stemningen på hovedcampus, som ligger i den historiske og smukke de La Salle-bygning. Hvert klasseværelse er moderne og giver instruktører og studerende den nyeste teknologi til at levere fremragende undervisning. For nylig er UA begyndt at give studerende muligheder for onlineundervisning. Der er også et ekspanderende bibliotek på hovedcampus og et fuldt udstyret computercenter / klasseværelse. Vores satellitbygning på APEX beliggende på LG Smith Boulevard huser et antal centre og kontorer, der fremmer akademisk vækst, uddannelse og forskning.

Disse UA-centre og kontorer hjælper UA med at blive førende i Caribien for akademisk ekspertise.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Oranjestad

   J. Irausquinplein,4, , Oranjestad

  Spørgsmål