Keystone logo
University of Bologna Bachelor i økonomi i turisme og byer
University of Bologna

Bachelor i økonomi i turisme og byer

Rimini, Italien

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* gebyrer beregnes på grundlag af den økonomiske familieindkomst

Indlæggelser

Introduktion

Den første grads cyklus i økonomi for turisme og byer ( ETaC ) tilbydes af Institut for Økonomi på Rimini Campus.

I dagens globale økonomi giver det at arbejde i turismesektoren og forbedre bymiljøet nye udfordringer, såsom kreativitet, innovation, bæredygtighed, digitalisering og iværksætteri. Bløde færdigheder og kvantitative metoder bliver stadig vigtigere i håndteringen af det komplekse samspil mellem turisme, byledelse og digitale værktøjer i offentlige og private organisationer.

ETAC giver eleverne kulturelle, tekniske og analytiske færdigheder til at finde job og opbygge karrierer i turistindustrien og smart-byer sammenhænge. En uddannet ETAC kan blive leder eller professionel i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med udviklingen af byer som turistmål.

Til dette mål tilbyder ETAC fremragende forberedelse inden for økonomi, lokal udvikling, turismeplanlægning og ledelse og udvikler professionelle profiler med en dyb viden om de komplekse interaktioner og indbyrdes afhængigheder mellem kreative industrier og fritidsindustrier , forretningsstrategier , turismemarkeder og byplanlægning og politikker . Endelig forbereder dette program studerende til masteruddannelser i økonomi og ledelse.

5 grunde til at tilmelde dig studiet

  1. Avanceret læseplan : Dyk ned i en fremadskuende læseplan, der blander økonomiske principper med det seneste inden for bæredygtig turisme og udvikling af smart by.
  2. Skræddersyede spor : Tilpas din læringsoplevelse med specialiserede spor i turisme- og fritidsindustrien eller smarte byer og byøkonomi. Udvikl ekspertise , der stemmer overens med dine passion og karrieremål.
  3. Lokal relevans : Forbind dine studier med den rige historiske kontekst i Rimini og videre, et knudepunkt for turisme og blå økonomi. Oplev praktisk læring gennem praktikophold hos lokale virksomheder og brancheledere.
  4. Globale perspektiver : Få indsigt i internationale tendenser, og forberede dig til en karriere i et hurtigt udviklende globalt landskab.
  5. Karrieremuligheder : Vær rustet til forskellige karriereveje, fra private virksomheder i rejsebranchen til offentlige roller i turismeplanlægning og smart city-initiativer.

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål