Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Introduktion

At få viden til at arbejde

På University of Bradford vil du drage fordel af - og være en del af - undervisning og forskning, der udnytter teknologi til gavn for samfundet.

Du lærer af akademiske eksperter og brancheeksperter, der former fremtiden for deres sektorer i faciliteter i verdensklasse. Vi har investeret millioner af pund i højteknologiske læringsmiljøer, såsom vores motion capture studio og nye School of Management-faciliteter.

I din tid med os kan du blive den allerbedste version af dig selv. Universitetet er et sted, hvor du kan udvide dit sind og få livslange venner; hvor du kan vokse, lære, opleve. Hvor du kan høre hjemme, og hvor vi støtter dig hvert skridt på vejen.

Kurser

Vi tilbyder over 100 bacheloruddannelser og mere end 200 undervisere, forskning og CPD-kurser. Disse leveres på tværs af vores fire fakulteter:

 • Biovidenskab
 • Sundhedsstudier
 • Ledelse, jura og samfundsvidenskab
 • Ingeniørvidenskab og informatik

Mange af vores kurser er designet med input fra brancheeksperter og partnere, og flere har faglig, lovmæssig eller lovgivende organ godkendelse eller godkendelse, hvilket betyder, at du udvikler kvalifikationer, der er meget værdsat af arbejdsgivere.

Du lærer af akademiske eksperter og erhvervseksperter, der former fremtiden for deres sektorer. Du studerer i faciliteter i verdensklasse - vi har investeret millioner af pund i højteknologiske læringsmiljøer, såsom vores motion capture studio og Digital Health Enterprise Zone.

Vi ser enkeltpersoner og deres potentiale, arbejder hårdt for at fjerne hindringerne for deres succes og sikre, at vores studerende forstår, at de er i stand til at gå videre og foretage positive ændringer for alle vores fremtider gennem deres oplevelser og uddannelse.

Forskning

University of Bradford har over 50 års forskningserfaring og er rangeret til top 50 i Storbritannien (REF 2014) for forskningskvalitet. Tre fjerdedele af vores forskning er klassificeret som enten verdensledende eller internationalt fremragende.

Vi tilbyder forskellige forsknings muligheder på tværs af vores fire fakulteter.

Campus funktioner

Du finder alt det, du har brug for på City Campus, uanset om du studerer, slapper af eller hygger dig. Det har en fællesskabsatmosfære, som du ikke finder andre steder. Det er et venligt og indbydende sted, hvor der sker store ting.

City Campus er et knudepunkt for de studerendes aktiviteter. Det er hjemsted for Student Central - basen for University of Bradford Students' Union og et døgnåbent bibliotek. Det unikke fitnesscenter har nyopgraderede sportsfaciliteter, og vores studenterboligby The Green ligger lige i hjertet af campus.

Vi har også masser af grønne områder, hvilket er usædvanligt for et campus i byens centrum. Du vil ikke have svært ved at finde et roligt sted udendørs at studere, slappe af eller dyrke sport i de varmere måneder.

  Ranglister

  Årets universitet for social inklusion

  University of Bradford er et af Storbritanniens mest forskelligartede universiteter. The Times Good University Guide 2020 har udnævnt os til Årets universitet for social inklusion" i anerkendelse af vores engagement i at sikre folks succes uanset baggrund, identitet, tro og udfordringer.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Spørgsmål