Keystone logo
University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Introduktion

Velkommen til hjemmesiden for universitetet i Colima, uddannelsesinstitution beliggende i den vestlige centrale Mexico region. Her finder du information om dagligdagen, uddannelsesmuligheder, akademiske, kulturelle og videnskabelige infrastruktur.

University har aftalt, at det er tid til at acceptere socialt ansvar i stedet for som en filosofi, som en livsstil, der giver os mulighed for at tilbyde tjenester på uddannelsesområdet for at fremme forandring og fremskridt og dermed bidrage til at opbygge et mere retfærdigt samfund og gennemsigtig.

For at opnå dette, forny vi vores tilhørsforhold til universitetet for at studerende, undervisere, forskere, servicepersonale, administratorer og embedsmænd genoplive kærlighed og respekt for det arbejde, vi gør, og frem for alt af institutionen.

The University of Colima er en førende institution danner fagfolk og forskere med kreativ sans, innovative, humanistisk og stærkt konkurrencepræget, engageret til en harmonisk udvikling af samfundet, nationalt og internationalt miljø.

Den strategi, vi fremmer, for den nuværende præstegård administration, er baseret på Uddannelse for Social Responsibility, som søger at vores institution kan tage stærkere dens sociale funktion i en ansvarlighed rammer, der fremmer menneskelig udvikling, både universitetet og af selve samfundet. Det indebærer støtte og tillid mennesker, respektere deres rettigheder og udvide rummet af deres evner, så de kan være herrer over deres egen skæbne, for deres egen fordel og deres omgivelser. Derfor inviterer vi dig til at besøge dette websted for at dele med dig arbejde i vores samfund og sætte til din rådighed et rum for kommunikation med vores universitet.

En 75 år gammel Universitet Colima er blevet grundlagt, vores forpligtelse over for samfundet og de studerende er højere, fordi vi lever i en tid, hvor nye teknologier udvikler sig hele tiden, så Universitet Colima har besluttet at vove sig ind i sociale netværk for at bryde de barrierer af tid og rum, der opnåede en tilgang og større bølgelængde med den studerende, samfundet og verden.

Curriculum Vitae syntetisk

akademisk uddannelse

Rektor er statsautoriseret revisor og opnåede graden af ​​Master i Business Administration fra University of Colima som kulminerede i Peña Colorada Prize.

job ydeevne

Han har deltaget som en intern revisor i forskellige agenturer de føderale og statslige regeringer, samt på University of Colima. Han har fungeret som fuldtids forsker professor ved fakultetet for Regnskab og Administration Campus Colima, Regional Chief, General koordinator administrative og finansielle forvaltning og sekretær for universitetet i Colima.

Gebyrer og udmærkelser

  • Der er ansvarlig for staten Mexico Colima instans Forbundet til sekretariatet for kommunikation og transport program.
  • Medlem af bestyrelsen for den nationale sammenslutning af fjernundervisning System.
  • Næstformand i staten Planlægning Kommissionen for videregående uddannelse i staten Colima.
  • Fuldgyldigt medlem af den stat Koordinering af børnebidrag Grant Program, før PRONABES.
  • Formand for Awards udvalg af West Central Region ANUIES.
  • Formand for 1st. Regionale parlamentariske møde foretaget af National Association og institutioner for videregående uddannelse i samarbejde med ANUIES midtvestlige region og deputeretkammeret, afholdt i Manzanillo, Col. 1 juli 2013.
  • Han blev tildelt "parlamentariske Medal" for senatet i Den Russiske Føderation under XXII Asia-Pacific Parlamentariske Forum i Puerto Vallarta, Jalisco, januar 2014.
  • Ansættelse som medlem af Statsrådet i staten Colima Transplantationer og Transplant Center State. Udstedt af Ministeriet for Sundhed og Social Welfare State regering. April 10, 2014. Colima, Col.
  • Sekretær af de arbejdsbord "Udfordringer og muligheder for videregående uddannelse" ved det særlige møde i Det Regionale Råd vestlige center ANUIES afholdt i Guanajuato den 4. juli 2014.

Komponent formål

Komponenten integrerer formål underkomponenter undervisning, videnskabelig, kulturel diffusion og konsulenttjenester.

Den underkomponent undervisning, etableres som ramme for planlægning og institutionel udvikling ved at indarbejde sociale interaktion teorier, humanistisk, adfærdsforsker, kognitive og konstruktivistisk, blandt andre, som universitetsuddannelse bygger og tjener som grundlag for

Placeringer

Placeringer
  • Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Spørgsmål