Keystone logo
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Introduktion

DARE at skinne

The University of Delaware er forpligtet til kvalitet i bachelor-og kandidatniveau uddannelse, forskning og service.

Fra sine rødder som en privat akademi i 1743, institutionen i dag er en forskningsbaseret intensiv, teknologisk avancerede universitet med global betydning. Kom og vær os.

Vores historie Vores alumner fortælle vores historie af præstation - fra den første klasse, der omfattede tre underskrivere af uafhængighedserklæringen og en underskriver af forfatningen til en Nobelpris-vindende videnskabsmand, en Tony Award-vindende koreograf og den nuværende vicepræsident for De Forenede Stater.

Vores fornemme fakultet omfatter internationalt kendte forfattere, videnskabsmænd og kunstnere. State-of-the-art faciliteter understøtter UD akademiske, forsknings- og servicevirksomhed.

Campus liv er indbydende - beriget af fremtrædende gæstetalere, NCAA Division jeg intercollegiate atletik, 300-plus engageret studenterorganisationer, koncerter og andre kunst og kulturelle aktiviteter.

Ud over vores levende vigtigste campus i Newark, UD har lokationer i hele landet - i Wilmington, Dover, Georgetown og Lewes. En blomstrende studie-udlandet program og ekspanderende internationale partnerskaber yderligere styrke vores studerendes uddannelse som globale borgere.

Samarbejde med vores Fællesskab Engagerede, dedikeret, loyal og entusiastisk er nogle af de adjektiver, der beskriver University of Delaware samfund.

Universitetet spiller en integrerende rolle i byen Newark og staten Delaware, der arbejder for at bedre fællesskabet med service projekter, forskning til gavn lokale agenturer og industrier, og den offentlige opsøgende i hele staten.

Blandt universitetets største styrker er dens lange og levende tradition for offentlig tjeneste. I en nylig national undersøgelse, 75 procent af UD studerende, at de deltog i samfundstjeneste, når de var seniorer. I 2015 blev UD anerkendt med Fællesskabet Engagement Classification fra Carnegie Foundation for Advancement of Teaching.

UD er stedet at høre verdenskendte talere, nyd førsteklasses musik og teater, cheer på fightin 'Blå Høns hold og se overbevisende udstillinger, som alle supplerer de rige akademisk erfaring.

DET University of Delaware er en forskningsbaseret FOKUS UNIVERSITET med en bred vifte af programmer, afdelinger, SKOLER, centre og MANGE tilknyttede organisationer.

Main Campus: Newark, Deleware

Atletik: 21 NCAA Division 1 hold

etableret: 1743

Formand: Dennis Assanis

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Spørgsmål