Keystone logo
University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

Introduktion

Mangfoldigheden i vores studenterorgan afspejler mangfoldigheden i den region, vi tjener. Det afspejler verdens store skiftende ansigt. Detroit tilbyder en komplet collegeoplevelse, der inkluderer en antændt social scene, dybdegående forskning, forberedelse fra det virkelige liv og praktikmuligheder i hele sit livlige bybillede.

Balancen mellem vores intime samfund og bredden af muligheder gør Detroit Mercy ideel til dem, der søger en pulserende collegeoplevelse ved en institution med et langt ry for akademisk ekspertise. Vores fakultet er eksperter og mentorer, der driver både den akademiske og den praktiske anvendelse af viden og giver tid til at arbejde med studerende en-til-en.

Få universiteter tilbyder rækken af discipliner og programmer, der tilbydes på Detroit Mercy, mens de omfatter udviklingen af hele mennesket: sind, krop og ånd. Her er uddannelse rigere, fordi den er forankret i idealerne fra vores grundlæggende sponsorer, Jesu samfund og de religiøse søstre af barmhjertighed, idealer der understreger at bruge vores færdigheder og grader til at gøre verden til et bedre sted for alle.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • West McNichols Road,4001, 48221, Detroit

Spørgsmål