Keystone logo
University of Groningen BA / BSc i liberale kunst og videnskab
University of Groningen

BA / BSc i liberale kunst og videnskab

Groningen, Holland

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 4.380 / per year *

På campus

* EU/EØS-studerende: 4.380 € | ikke-EU/EØS-studerende: €14.300

Introduktion

"Alle enheder bevæger sig, og intet forbliver stille." - Heraclitus

University College Groningen er et fakultet ved University of Groningen, et af verdens 100 bedste universiteter. Vores mission er at udfordre dig og give dig plads og støtte til at trives. Vores Liberal Arts and Sciences-program er designet til at give dig mulighed for at gå din egen vej, udvikle din egen identitet og finde din position i en verden i konstant forandring.

Vores Liberal Arts and Sciences-program giver studerende mulighed for at studere en bred vifte af emner, mens de udvikler specialviden inden for deres hovedfag (humaniora, videnskab, samfundsvidenskab). Gennem hele graden vil de studerende arbejde i tværfaglige teams på en række projekter, der fører dem uden for klasseværelset. Dette giver de studerende mulighed for at lære at anvende en kreativ tilgang til at finde løsninger til komplekse globale udfordringer.

Hvorfor studere dette program i Groningen?

Programmets akademiske profil er unik, da den er inspireret af de tre førende samfundsprofiler på University of Groningen: Energi, sund aldring og bæredygtigt samfund. Programmet har i denne sammenhæng stor vægt på samfundspåvirkning. Den metodiske tilgang til komplekse samfundsudfordringer er kendetegnet ved perspektiverne om at skabe horisont gennem fantasi og skabe videnskab og ledelse gennem opfindelser og akademisk innovation.

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål