Keystone logo
University of Hartford

University of Hartford

University of Hartford

Introduktion

Hvorfor UHART?

For at være forskellig, skal du være fed.

På University of Hartford hjælper vi dig med at sætte dit præg på verden. En unik kombination af udfordrende akademikere, usædvanligt fakultet, studerendes liv og støtte vil guide dig gennem din college-karriere. Så hvorfor UHart? Fordi vi har det hele.

Udfordrende akademikere

Vi hjælper dig med at samarbejde din lidenskab med dit drømmeyrke. Vi er sammensat af syv pulserende skoler, der alle trives ved siden af hinanden. Med over 100 majors er der noget for enhver smag inden for områder, der spænder fra forretning, sygepleje, uddannelse og kunst, til religiøse studier og kemi. Studer hvad du elsker og elsker det du lærer.

Ekstrafakultet

Forvent meget af dine professorer. De forventer meget af dig.

Vores fakultet praktiserer kunstnere, banebrydende forskere, offentliggjorte forfattere, globale visionærer og direkte geniale forskere. Med et forhold mellem studerende og fakultet: 9: 1, vil du interagere med kolleger, fagfolk og fakultet på tværs af en bred vifte af tanker og oplevelser i din tid her på UHart.

Studieliv

UHart er ikke alle sjove spil, men ærligt talt, noget af det er det. Bare fordi en UHart-uddannelse er streng, betyder det ikke, at vi ikke ved, hvordan vi slapper af. Faktisk vil nogle af de dybeste venskaber, du opretter her, sandsynligvis starte, når du spiller intramural sport, deltager i studerendes regering, deltager i en a cappella-gruppe eller en af vores mere end 100 klubber.

Support

Vi er ikke de samme, og vi var aldrig meningen. En del af det smukke ved UHart er, at vi opfordrer vores studerende til at omfavne deres college-oplevelse, og vi yder støtte til at hjælpe dem med at gøre det, hvert skridt på vejen. UHart-studerende har adgang til et usædvanligt Center for Studenters succes. Uanset om du har brug for hjælp ind eller ud af klasseværelset, er vi her for dig.

atletik

Uanset om det er at ansætte toptræner eller tiltrække toptalenter, skaber vi hold med et fælles mål: At være den mest dynamiske, alsidige og stærkeste atlet. Ud over vores 17 Division I-sports- og vinderhold, er vi forpligtet til at være top-lærde-atleter. En kombineret GPA på 3,37 afspejler vores dedikation til faglige prioriteter såvel som stærkt sportsfærdighed.

Beliggenhed

Omgivet af grønne områder og skovklædte stier ligger vores 350 hektar store campus ved krydset mellem tre byer: Hartford, West Hartford og Bloomfield. Ud over vores nærhed til hovedstaden ligger University of Hartford kun to timer fra Boston og New York City. Vores beliggenhed tilbyder masser af muligheder for at udforske New Englands pulserende kultur, byer, strande og bjerge. Det betyder også, at vi har skabt forhold til mange forskellige virksomheder og organisationer, hvilket gør praktikpladser og andre professionelle muligheder let tilgængelige.

I modsætning til enhver anden.

Gode universiteter giver dig de færdigheder, du har brug for for at komme i gang på dit valgte felt. Store universiteter giver dig det og mere: den livslange evne til at stille spørgsmålstegn ved, opdage, ændre og vokse.

Velkommen til University of Hartford .

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • 200 Bloomfield Avenue, West Hartford, CT, USA., 06117, West Hartford

Spørgsmål