Keystone logo
University of Hradec Králové, Faculty of Education

University of Hradec Králové, Faculty of Education

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Introduktion

Oplev Universitet Hradec Králové

UNIVERSITET HRADEC KRÁLOVÉ

Mød dynamisk og ungdommeligt miljø fra University of Hradec Králové - en institution, der blev grundlagt i 1959, der har båret sit nuværende navn siden 2000. På nuværende Alma Mater af mere end 7300 studerende, universitetet i Hradec Králové giver høj kvalitet videregående uddannelse inden for et stort omfang af studieområder, der omfatter Samfundsvidenskab, Humaniora, Uddannelsesforskning, Naturvidenskab, Økonomi og Information Technology Studies. Det store antal ansøgninger til universitetet hvert år demonstrerer den høje efterspørgsel efter studierne på universitetet, og det bekræfter sit fremragende navn. The University of Hradec Králové er en levende institution, og dens konstante udvikling afspejles både i akademiske og anlægsvirksomhed: nye fakulteter og institutter bliver etableret nye uddannelser bliver akkrediteret, og opførelsen af ​​universitetets campus er i utrættelig fremskridt. Universitetet campus ligger bekvemt i centrum af byen i gåafstand af de andre universitetsbygninger, Educational og Scientific Library, og den gamle bydel.

Kandidater. The University of Hradec Králové forbereder kvalificerede specialister, der lykkes på det lokale arbejdsmarked såvel som i udlandet. I 2010 universitetet modtog Diploma Supplement Label, et certifikat udstedt af Europa-Kommissionen bekræfter, at universitetet opfylder alle standarder for de europæiske højere læreanstalter. Dokumentet gives automatisk til alle kandidater, og det garanterer verdensomspændende anerkendelse af eksamensbeviset fra universitetet i Hradec Králové.

Universitetet består af fem dele: Faculty of Education, fakultetet for Informatik og Ledelse, Filosofisk Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og Institut for Socialt Arbejde.

DET FAKULTET UDDANNELSE

Det Naturvidenskabelige Education ved University of Hradec Králové tilbyder 64 kurser af livslang uddannelse, antallet af ledsagere af disse kurser er højere end 1300. Kurser udbydes af universitetet i den tredje alder er meget populære; mere end 600 studerende blev indskrevet i dem i 2014.

Kurserne på Det Naturvidenskabelige Education ved University of Hradec Králové er givet ved 172 akademiske medarbejdere, ud af hvem der er 12 professorer og 33 lektorer.

De Faculty's videnskabelige og forskningsaktiviteter er udviklet i flere niveauer. En af dem er inddragelse af Faculty's eksperter i forskellige typer af projekter - projekter støttet af Grant agenturet Tjekkiet og projekter, der støttes af fakultetet selv (fokus er koncentreret om udvikling af forskningspotentiale unge akademiske medarbejdere og på forskning og videnskabelige aktiviteter for studerende).

De Faculty's medarbejdere er aktivt involveret i nogle ESF-projekter. Offentliggørelse aktiviteter af akademiske medarbejdere realiseres inden for rammerne af nationale og internationale tidsskrifter; University Publishing House "Gaudeamus" udgiver succes anmeldt monografier og undervisningsmaterialer. De faglige medarbejdere deltager i en lang række nationale og internationale konferencer. Den vigtigste begivenhed rettet mod professionelle møder for eksperter og specialister er Days of Pædagogik afholdes hvert år i den sidste uge i marts. Denne begivenhed har allerede etableret sin tradition.

BRUGBAR INFORMATION

Det akademiske år er organiseret i 2 semestre. Vinteren semester starter normalt den tredje uge af september og slutter i december; sommeren semester begynder i februar og slutter i juli. Semester altid efterfølges af en periode på 6 uger af eksamener.

Vores universitet har meget veletableret Buddy System. Missionen for ESN Buddy System HK er at hjælpe med integrationen af ​​Erasmus og andre udenlandske studerende i det lokale miljø.

Studerende på University of Hradec Králové er forsynet med overnatning på universitetet sovesal Palachova.

VISA (Ikke EU-borgere): Udenlandske borgere, som er omfattet af visumpligt er forpligtet til at ansøge om et visum, inden de træder ind i Tjekkiet på det autoriserede tjekkiske ambassade. Visum er ikke påkrævet for EU-borgere. Det kan tage 2 måneder at få et visum, så glem ikke at anvende til tiden!

En opholdstilladelse med det formål at studere er obligatorisk for alle udenlandske studerende opholder sig her i mere end 90 dage. Ikke EU-lande: Det er obligatorisk for studerende fra lande uden for EU for at få en opholdstilladelse / visum, før de kom til Tjekkiet - det er ligegyldigt, hvor længe de vil studere her. Studerende skal ansøge om en midlertidig opholdstilladelse ved den tjekkiske ambassade, konsulat eller diplomatiske mission i hjemmet eller i den nærmeste land. De internationale kontorer på de respektive fakulteter yde bistand til indkommende udenlandske studerende.

Hvorfor studere I TJEKKIET?

1.. Fordi det tilbyder gratis uddannelse på offentlige universiteter! Uddannelse i Tjekkiet har en betydelig fordel - det kan være gratis, for dem der ønsker at få et diplom fra universitetet i tjekkisk, dvs. for dem, der studerer i det tjekkiske sprog.

  1. På grund af den høje kvalitet af uddannelse. I dag er eksamensbeviser fra de tjekkiske universiteter meget populære rundt omkring i verden, sammen med engelsk og amerikansk, og indregnes i alle lande i Den Europæiske Union.
  2. På grund af evnen til at rejse i hele Den Europæiske Union. Tjekkiet er medlem af EU, og i 2007 sluttede sig til Schengenområdet, som giver eleverne mulighed for at bevæge sig rundt uden visum til alle lande i Schengen-aftalen.

4.. På grund af udsigten til en succesfuld karriere! Udenlandske studerende efter endt uddannelse kan få et job i tjekkisk eller europæisk offentlighed såvel som i private institutioner og virksomheder ligeligt som de tjekkiske borgere.

5.. På grund af den høje kvalitet af europæisk liv og lave priser. På grund af sin politiske og økonomiske åbenhed, Tjekkiet i dag er et af de mest udviklede lande i Centraleuropa. Living standard er sammenlignelige til Vesteuropa, men priserne på mad, indkvartering og varer er meget lavere.

6.. Hurtig tilpasning af vores studerende i Den Tjekkiske miljø. I dag Tjekkiet er et multikulturelt og åbent land, hvor flertallet af borgerne kan tale mindst engelsk.

Placeringer

Placeringer
  • Rokitanského 62

Spørgsmål