Keystone logo
University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

Introduktion

Gennem vores karakteristiske kandidatuddannelser og studentercentrerede samfund skaber University of Maine at Machias berigende uddannelsesmuligheder, der forbereder kandidater til professionel succes og livslangt engagement med verden. University of Maine at Machias legemliggør et aktivt samfund af forskellige elever, der deler en forpligtelse til udforskning, lederskab, samarbejde og tværfaglig problemløsning. Inspireret af vores unikke kystplacering forbedrer University of Maine at Machias 'kreative energi, anvendte forskning og samfundsengagement de sociale, kulturelle, økonomiske og naturlige miljøer i staten Maine.

University of Maine at Machias er Maine's Coastal University. Vores placering på fed kyst - inklusive land og hav, samfund og naturlige økosystemer - giver konteksten til en unik lærings- og leveoplevelse. University of Maine at Machias 'karakteristiske uddannelse af høj kvalitet centrerer sig om at engagere studerende i den videnskabelige, kulturelle, økonomiske og sociale undersøgelse, som Maine's Bold Coast-region har foranlediget. Vi giver eleverne aktive læringsmuligheder og lederudvikling med tæt mentorordninger og stramme samfundsforbindelser. Studerende er engageret i intellektuelt strenge og innovative campus- og samfundserfaringer, herunder akademisk integreret campusservice, samfundsengagement, social mangfoldighed, mentorforskning og professionel praktikophold.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Obrien Avenue,116, 04654, Machias

Spørgsmål