Keystone logo
University of Mauritius

University of Mauritius

University of Mauritius

Introduktion

Om os

University of Mauritius (UoM) er placeret i Reduit, en lille by i hjertet af Mauritius. UoM blev grundlagt i 1965 med et i det væsentlige nationalt perspektiv. I begyndelsen havde universitetet tre skoler, nemlig landbrug, administration og industriteknologi. Med tiden er det udvidet til at omfatte fem fakulteter, nemlig landbrug, teknik, jura og ledelse, naturvidenskab og samfundsfag og humaniora. For at forbedre sin traditionelle ansigt til ansigt undervisningsform gør universitetet brug af innovative læringsteknologier som fjernundervisning og online læring. I løbet af årene har UoM udviklet sig til at være landets største universitet med fokus på forskning og rådgivning og udvikling af et bachelor- og postgraduate-studieprogram for at opfylde kravene i den mauritiske økonomi.

Vision og mission af universitetet

Vision

At placere UoM som et forsknings-engageret og iværksætteruniversitet.

Denne nye vision giver UoM mulighed for at spille en aktiv rolle i opbygningen af den menneskelige, intellektuelle, forretningsmæssige og sociale kapital, der er nødvendig for vores land til at udvikle en innovationsbaseret økonomi.

For at opnå denne vision har UoM ikke kun udviklet trepartsforholdet (UoM-Government-Industry), men arbejder også tæt sammen med samfundet i, hvad der er udformet som en firedobbelt helix af innovation som vist nedenfor:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Mission statement

At udvikle økosystemet til undervisning i verdensklasse, effektive og innovative forskning for at trives, samt at fremme en iværksætterkultur til gavn for Mauritius og samfundet generelt.

Placeringer

  • Réduit

    80837, , Réduit

Spørgsmål