Keystone logo
University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

Introduktion

College of Business Administration ved University Of Missouri St Louis tilbyder forsknings- og praksisbaserede programmer, der forbereder de studerende til at komme ind og få succes lokalt og globalt på tværs af en bred vifte af erhvervserhverv. Vi tilbyder kvalitet, værdi og adgang.

Vi er St. Louis eneste forskningsbaserede offentlige universitet. Vi tilbyder forretningskendskab og kvalitet i instruktionerne. Vi rekrutterer stærke fakulteter fra hele verden og holder dem til strenge standarder for forskningsproduktivitet og undervisningseffektivitet. Vi udvider dette kernefakultet med instruktører med praktisk forretningserfaring og stærke undervisningsevner. Vi opdaterer vores læseplan for at imødekomme arbejdsgivernes bekymringer, markedets behov, fremskridt inden for viden og ændringer i instruktionsteknologi. Advisory boards og alumner sikrer, at vi opretholder den virkelige verdens relevans.

Vi tilbyder den bedste værdi inden for erhvervsuddannelse i St. Louis. Vi stiller kvalitetsfakulteter, programmer og instruktioner til rådighed for alle St. Louis. Vi er værditilvækst og bang-for-the-buck leder i St. Louis. Denne værdiorientering er afgørende for vores oprindelige mission. For nylig har det gjort os attraktive for studerende uden for St. Louis-regionen, herunder internationale studerende, der tilføjer den kulturelle mangfoldighed i vores klasser og værdien af vores programmer.

Placeringer

Placeringer
  • University Boulevard,1, 63121, St. Louis

Spørgsmål