Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

Introduktion

Ledere i Georgia Education

University of North Georgia er en del af University System of Georgia og er udpeget som en State Leadership Institution og The Military College of Georgia. Med omkring 20.000 studerende er University of North Georgia et af statens største offentlige universiteter. UNG er placeret i den hurtigst voksende region i staten og omfatter fem campusser forenet af en enkelt mission fokuseret på akademisk ekspertise og akademiske og co-curriculære programmer, der udvikler studerende til ledere for et mangfoldigt og globalt samfund.

Historien om UNG

I begyndelsen af 2012 anbefalede University System of Georgia's Board of Regents konsolideringen af North Georgia College & State University, som blev grundlagt i 1873 i Dahlonega, Georgia, og Gainesville State College, som blev grundlagt i 1964 i Gainesville, Georgia. Konsolideringen blev officiel den 8. januar 2013 og skabte University of North Georgia (UNG), med fire campusser på tværs af det nordøstlige Georgia.

I august 2015 åbnede UNG et ekstra campus i Blue Ridge, Georgia, for at betjene studerende i den nordligste region af staten.

Som en regional multicampusinstitution og førende militærhøjskole er UNG unik i den række af uddannelsesmæssige Pathways , den tilbyder studerende. Fra associerede grader til uddannelser på kandidatniveau giver UNG en række muligheder for at hjælpe med at udvikle studerende til ledere for et mangfoldigt og globalt samfund. En af kun seks føderalt udpegede senior militærhøjskoler i nationen, universitetet bærer udmærkelsen af The Military College of Georgia og dets nationalt anerkendte Army ROTC-program tiltrækker studerende fra hele staten, regionen og nationen. Derudover er UNG udpeget af University System of Georgia som en statslederskabsinstitution og har opnået Community Engagement Classification fra Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching.

Vores kultur

University of North Georgia er et fællesskab af studerende, fakulteter, medarbejdere, alumner og venner, der er forpligtet til pædagogisk ekspertise, lederudvikling og samfundsengagement.

UNGs institutionelle værdier – ekspertise, elevfokus, integritet, engagement og service – er afgørende for vores identitet og mission om at forberede eleverne til at blive ledere i et mangfoldigt og globalt samfund. UNGs kultur styrker dette engagement og vores rolle som ansvarlige forvaltere af de ressourcer og det ansvar, som vi er betroet.

Vores vision

University of North Georgia vil være en regional og national leder for akademisk ekspertise, engagement, uddannelsesmuligheder og lederudvikling.

Vores mission

University of North Georgia, en regional multi-campus institution og førende senior militær college, giver en kultur af akademisk ekspertise i et studerende-fokuseret miljø, der inkluderer kvalitetsuddannelse, service, forespørgsel og kreativitet. Dette opnås gennem bred adgang til omfattende akademiske og co-curricular programmer, der udvikler studerende til ledere for et mangfoldigt og globalt samfund. University of North Georgia er en University System of Georgia lederskabsinstitution og er The Military College of Georgia.

Vores værdier

 • Excellence - Fremme standarder for ydeevne og ansvarlighed, der overstiger forventningerne
 • Elevfokus - Facilitering af succes og opnåelse af uddannelsesmål for alle elever og fremme af et imødekommende miljø, der værdsætter og afspejler mangfoldighed og inklusion.
 • Integritet - At dyrke i os selv og andre viljen og standhaftigheden til at handle ærligt og etisk
 • Engagement - Fremme aktiv involvering, intellektuel undersøgelse og kreativitet, samarbejde og fællesskabspartnerskab
 • Service - At give af sig selv for at forbedre livet og rigdommen for universitetet og alle dets medlemmer, såvel som det større samfund

Campus funktioner

Dahlonega Campus

Dahlonega Campus ligger ved foden af Blue Ridge Mountains og har hjulpet studerende med at opfylde deres potentiale siden 1873. UNG er en af blot seks senior militærskoler i landet med de næsten 800 kadetter i vores prisvindende Army ROTC-program baseret her .

Med mere end 100 campusklubber plus græsk liv, intramurale sport og studenteraktiviteter, har du masser af måder at blive involveret og få venner på campus. Du vil elske at bruge din fritid til at prøve butikkerne og restauranterne omkring det historiske bytorv eller opleve den majestætiske udsigt fra en vandretur op ad en af de nærliggende bjergstier. Og når du er i humør til storbysjov, er vi kun en times kørsel fra Atlanta.

Gainesville Campus

Gainesville Campus, som er hjemsted for mere end 7.500 pendlerstuderende, ligger omkring en time nord for Metro Atlanta, hvilket giver dig nem adgang til storbyens attraktioner sammen med masser af lokale underholdningsmuligheder eller blot en doven dag på den smukke Lake Lanier.

Med sin placering som det regionale knudepunkt for sundhedspleje, landbrug, detailhandel og andre nøgleindustrier er Gainesville Campus unikt positioneret til at give dig adgang til job og praktikpladser i en række blomstrende industrier.

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Dahlonega

   82 College Circle Dahlonega, GA 30597, 30533, Dahlonega

  • Gainesville

   3820 Mundy Mill Rd. Oakwood, GA 30566, , Gainesville

   Spørgsmål