Keystone logo
University of Nottingham Ningbo China

University of Nottingham Ningbo China

University of Nottingham Ningbo China

Introduktion

University of Nottingham Ningbo China (UNNC) var det første kinesiske-udenlandske universitet, der åbnede sine døre i Kina. Etableret i 2004 med den fulde godkendelse af det kinesiske uddannelsesministerium, og vi drives af University of Nottingham i partnerskab med Zhejiang Wanli Education Group, en nøgleafspiller i uddannelsessektoren i Kina.

138966_1.jpeg

Hurtige fakta

University of Nottingham er rangordnet som verdens top 100 universitet af QS World University Ranking 2020

Vi har 20 serviceorienterede studentorganisationer og mere end 70 samfund

Udveksle og studere i udlandet programmer med mere end 100 partnere i omkring 40 lande og regioner

Cirka 51% af vores akademiske artikler blev offentliggjort i verdens 10% tidsskrifter

 • University of Nottingham Ningbo China (UNNC) var det første kinesisk-udenlandske universitet, der åbnede sine døre i Kina i 2004.
 • På UNNC har vi omkring 8.000 studerende og ca. 10% kommer fra Hong Kong, Macao, Taiwan og oversøiske lande.
 • Vi har omkring 880 medarbejdere fordelt på akademiske og professionelle tjenester.
 • Vores personale og studerende kommer fra mere end 70 lande og regioner rundt om i verden.
 • Universitetet er beliggende på et 144 acre (584.666m²) campus i Ningbo, Zhejiang-provinsen.
 • Vi har tre fakulteter: Erhverv, videnskab og teknik, humaniora og samfundsvidenskab.
 • Vi tilbyder 29 bachelorkurser og 16 efteruddannede kurser.
 • Universitetet har 15 forskningscentre og institutter.
 • Vi fik en licens til at tildele ph.d.er i december 2008 og har over 500 ph.d.-studerende.
 • Vi har Kinas første CO2-neutrale bygning, der er hjemsted for vores Center for Sustainable Energy Technologies (CSET).

Tallene nøjagtige for 2019-20 studieår.

138967_2.jpg

Kandidater, der efterspørges

Vi har mere end 8.000 studerende og hvert år omkring 1.500 kandidater med fremragende akademiske kvalifikationer, overførbare færdigheder, et kreativt syn og et nyt perspektiv. De er efterspurgt fra arbejdsgivere over hele kloden, der anerkender fordelene ved at ansætte talent med et internationalt perspektiv.

Vores internationaliseringspolitik betyder, at vores studerende kan studere på University of Nottingham i Storbritannien eller til at gå som udveksling eller studere i udlandet til andre universiteter over hele verden.

Internationale studerende kommer fra mere end 75 lande over hele verden, og kinesiske bachelorstuderende er valgt fra de fleste provinser på grundlag af deres eksamenseksamen på universitetet.

Konkurrence om indrejse er hård, og studerende skal have et minimumsniveau af engelsk for at blive optaget på vores uddannelser. Vi er bekendt med en række oversøiske skolefritagelser. For yderligere information om de kvalifikationer, der er nødvendige for at studere her, e-mail vores optagelsesteam.

138965_4.jpg

Forskning med stor effekt

UNNC er et hurtigt voksende knudepunkt for ekspertise inden for forskning, innovation og videnudveksling. Drevet af vores samarbejde med Ningbo-regeringen og branchepartnere leverer vi løsninger på lokale udfordringer gennem forskning og innovation i verdensklasse.

Vores forskning spænder over alle fakulteter og discipliner, og vi har flere centre og institutter, der er forpligtet til at levere verdensledende forskning, der er relevant for Kinas interesser og behov.

Vi er ivrige efter at støtte fremtidens forskningstalent. Vi finansierer og støtter over 500 ph.d.-studerende, og de spiller en vigtig rolle i vores forskningssamfund.

Personale af høj kvalitet

Vi har omkring 880 undervisnings-, forsknings- og professionelle servicemedarbejdere på UNNC, rekrutteret fra topuniversiteter, forskningsinstitutter og virksomheder fra mindst 40 lande over hele verden.

Al undervisningen på campus udføres på engelsk af personale, der enten er udstationeret fra Nottingham eller udpeget til University of Nottinghams standarder.

Vi har 25 professorer i verdensklasse udnævnt gennem Li Dak Sum formandsprofessorordning. Deres centrale forskningsområder spænder over marinøkonomi, nye materialer, forretningsinnovation og mere.

138968_3.jpg

Årsrapport

UNNC Strategi 2020 formulerer vores engagement i at forbedre den studerendes læringsoplevelse. Undervisning og læring er fortsat kernen i UNNCs udvikling.

Som et internationalt universitet har UNNC fremmet internationalisering gennem globalorienterede akademiske programmer og oversøiske udvekslingsmuligheder støttet af verdensomspændende partnerinstitutioner. Ifølge Shanghai Rankings i 2019 rangerer internationaliseringen af universitetet det syvende i landet og først i Zhejiang-provinsen.

Med hensyn til videnskabelig forskning integrerer UNNC i kraft af sine unikke fordele højkvalitetsvidenskabelige forskningsressourcer i ind-og udland, aktivt gennemfører grænseoverskridende tværfagligt videnskabeligt forskningssamarbejde og faglige udvekslinger i lyset af lokale udviklingsbehov og bestræber sig på at fremme overførsel af videnskabelige og teknologiske resultater. I januar 2019 frigav Shanghai Ranking Consultancy "2019's bedste kinesiske universitetsrangering", og UNNC rangerede højest i kerneindikatoren "Scientific Research Quality".

Placeringer

Placeringer
 • 199 Taikang East Road Ningbo, , Ningbo

Spørgsmål