Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Introduktion

Den Universitetet i Perugia blev grundlagt i 1308. I det år, der er udstedt pave Clement V en tyr med titlen Super specula, der har udstedt Studium af byen myndighed til at engagere sig i de videregående uddannelser. I dag, forskning, uddannelse og rådgivning aktiviteter i de forskellige discipliner er organiseret i 16 afdelinger, med omkring 23.500 studerende, 1.100 professorer og forskere og 1.000 medarbejdere. I de senere år har universitetet gennemført et bredt fornyelse af sine uddannelser og læseplaner, der forbereder eleverne til at imødekomme kravene fra arbejdsmarkedet og til at opfylde behovene for innovation udtryk arbejdsgivere i den private og offentlige sektor.

Universitetet tilbyder to programmer helt afholdt på engelsk:

Master Degree Kursus i Petroleum Geologi (2 år)

GENEREL INFORMATION

Universitetet har et sprogcenter, der leverer italienske kurser for internationale studerende, samt engelsk, fransk, tysk kurser og er udstyret med de mest up-to-date faciliteter sprogindlæring og en stab af højt kvalificerede modersmål lærere. Endvidere er elevernes faglige og videnskabelig uddannelse beriget og suppleret med karriere-tjenester, der leveres af den Retning service og jobformidling Tjeneste, og ved udestående sport og idrætsanlæg.

OMKOSTNINGER

Den fælles Master Degree Program har en fast pris på 6.000 € + universitetets skatter (variabelt beløb, denne skat varierer afhængigt af studerende husstandsindkomst, der spænder fra 503 € til 1,763.52 € om året). Tuitions skal betales, når den studerende matriculate i programmet i Italien (ingen ansøgning gebyrer anvendes).

ANVENDELSE

For detaljerede oplysninger om ansøgningsprocessen (krav og tidsfrister), stipendier eller hvis du er interesseret i at tage klasser på italiensk, så skriv til [email protected]

Placeringer

  • Perugia

    Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

    Spørgsmål