Keystone logo
University of Pitesti

University of Pitesti

University of Pitesti

Introduktion

Historie

Den første videregående skole i Piteşti blev grundlagt i 1962 og blev kaldt det "3-årige pædagogiske institut" med pædagogiske specialiseringer i matematik, fysik, biologi, kemi, filologi og fysisk uddannelse og sport. Åbningen af de tekniske specialiseringer fulgte, hvilket førte til oprettelsen af Institute of Sub Engineers (1969), forenet i 1974 under navnet Institute of Higher Education. Efterfølgende var der forskellige andre former for organisation i en periode underlagt Bukarest Polytechnic Institute, der nåede 1991, da det efter tre årtier med akkumuleringer i dette intellektuelle segment blev autonomt og fik navnet " University of Pitesti ".

Fra begyndelsen har University of Pitesti polariseret mange unges interesse i landet for de studieprogrammer, det tilbyder, for kvaliteten af den uddannelse, der tilbydes af det ekstraordinære akademiske personale, men også for studerende fra hele verden, da Pitesti er berømt for det største rumænske sproguddannelsescenter for udenlandske studerende.

Amigos em campus universitário

Mission

University of Pitesti påtager sig uddannelsen og forskningens mission ved at realisere det moderne universitets trinom: uddannelse - forskning - samfundstjenester, som følger:

  • Professionel udvikling på universitets- og kandidatniveau og i begrebet livslang læring med henblik på personlig udvikling, indføring af kandidater på arbejdsmarkedet, tilfredshed med det socioøkonomiske miljøs kompetence og tilpasningsevne til permanente ændringer.
  • Generering og overførsel af viden gennem grundlæggende og anvendelig videnskabelig forskning, udvikling, innovation og teknologioverførsel, individuel og kollektiv skabelse, relevant og meningsfuld på regionalt, nationalt og internationalt niveau.
  • Fremme og udvikling af partnerskaber på lokalt, regionalt og nationalt niveau for at inddrage universitetet i løsning af samfundsproblemer og øget synlighed og prestige.

I over 50 års eksistens i det rumænske universitetsrum har University of Pitesti været og er anerkendt som en kilde til menneskelig ressource, udarbejdet i en formel for ekspertise til det lokale, nationale og internationale arbejdsmarked. University of Pitesti giver gratis og koordineret adgang til moderne uddannelse, foldet på behovene og realiteterne i det europæiske socioøkonomiske miljø.

I alle disse år var der en stor bekymring for udviklingen af uddannelsen i Arges County, og uddannelsestilbudet blev således meget generøst og åbnede filialer i regionens interesseområder.

Placeringer

  • Pitești

    Str. Targu din Vale nr. 1, 110040, Pitești

Spørgsmål