Keystone logo
University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

Introduktion

Hos Pitt Business integrerer vi problemfrit de akademiske, karriere- og internationale oplevelser, der er vigtige for at forberede de studerende på roller i den globale forretning. Vi er rangeret blandt de bedste handelshøjskoler i landet og tilbyder studerende en række oplevelsesbaserede læringsmuligheder.

Som Pitt Business-studerende begynder din rejse i klasseværelset. Her lærer du af to slags store lærere: Pitts verdenskendte fakultet og virkelige oplevelser. Vores Bachelor of Science i Business Administration-program tilbyder syv majors og fem certifikatprogrammer, hver suppleret med en række casestudier, konsulentprojekter, case-konkurrencer, praktikophold og globale oplevelser.

Joseph M. Katz Graduate School of Business og College of Business Administration har til opgave at producere viden gennem forskning i spørgsmål, der er relevante for erhvervslivet og samfundet; forberede eleverne til at skabe forretningsværdi gennem tankeledelse og praksis og fremme global dialog om økonomiske og iværksætteraktiviteter, der forbedrer samfundet.

Placeringer

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Spørgsmål