Keystone logo
University Of Puget Sound

University Of Puget Sound

University Of Puget Sound

Introduktion

University Of Puget Sound blev grundlagt i 1888 i en pulserende havneby i det nordvestlige Stillehav og er et uafhængigt, beboelses- og overvejende bacheloruddannet liberal arts college med kandidatuddannelser inden for uddannelse og sundhedsvidenskab. Vores smukke campus på 97 hektar understøtter forbindelse til den verden, den betjener, fra Tacomas tidevandslejligheder til Stillehavsranden og videre.

En Puget Sound-uddannelse er rodfæstet i en inspirerende sammenløb af historier og kulturer og ideer og centreret om vores studerende, der er åbne, udadvendte og lidenskabelige med at få deres uddannelser til at fungere. Styret af vores motto til højderne forsøger vi at uddanne hele mennesket og give hver studerende plads til at opdage og plads til at rejse sig for at imødekomme nye udfordringer både lokalt og globalt.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • North Warner Street,1500, 98416, Tacoma

Spørgsmål