Keystone logo
University Of Pula

University Of Pula

University Of Pula

Introduktion

Nationale identiteter og deres rige kulturelle sorter bidrager stort set til udviklingen af Pula set som en multikulturel og multietnisk by, der er orienteret mod den europæiske livsstil. Hubbub af alle verdenssprog og adskillige kulturelle begivenheder - festivaler, koncerter, udstillinger, derefter teater og kulturcentre vil berige dit liv i byen, hvis døre altid har været åbne for alle. Så kom til Pula og lær at kende skønheden og gæstfriheden i denne 3000 år gamle by.

Pula ligger i den sydlige del af Istrien-halvøen i en rummelig bugt omgivet af syv bakker. På grund af sin rige kulturhistoriske arv, der er 3000 år gammel, vidunderlig kystlinje og hyggelige beboere, er Pula den modeneste og smukkeste drue i flok Istriske steder.

De fortryllende monumenter som amfiteatret, Augustus-templet, Den Gyldne Port, det Romerske Teater, Twin Gate samt Brijuni National Park og Rt Kamenjak Botaniske Reserve udsmykket med smukke strande kan give enhver studerende mulighed for at studere under gunstige forhold og at opleve nogle magiske øjeblikke at huske for evigt. Du vil helt sikkert være motiveret til at komme til denne by i den sydlige del af Istrien også ved den velindrykkede 190 km lange kyst, det klare hav, strande der stort set er taget hånd om eller dem, der er skjult af den uberørte vegetation for dem, der elsker privatliv. I dag er Pula et økonomisk, kulturelt, trafik-, medicinsk, uddannelsesmæssigt og delvist administrativt center i hele Istrien.

Placeringer

Placeringer
  • West Scenic Drive,3000, 72118, North Little Rock

Spørgsmål