Keystone logo
University of Redlands

University of Redlands

University of Redlands

Introduktion

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139165_RedlandsCampus

© University of Redlands

Den virkelige Redlands oplevelse starter med dig.

Der er utallige grunde til at vælge University of Redlands , men kun en betyder faktisk noget: dit.

University of Redlands er et dynamisk privat liberalt kunst og videnskab universitet beliggende i det indre imperium i det sydlige Californien tæt på Los Angeles. Redlands '2.450 studerende fra 45 lande studerer i 40 bachelorprogrammer, hvoraf mange er nationalt og internationalt anerkendt. University of Redlands er rangeret som # 16 blandt universiteter i det vestlige USA af US News and World Report. Studerende nyder et boligcampus (70% af studerende bor på campus) med over 120 studerendeorganisationer og en deltagelse i udlandet på 60 procent. Små klasser og en smuk omgivelse tæt på strandene i Stillehavet, Orange County forlystelsesparker og inden for en time fra fem store lufthavne er andre egenskaber ved Redlands oplevelse. 100% af de optagede internationale studerende modtager et meritstipendium (op til $ 31.000 USD pr. År), og der er også begrænsede behovsbaserede stipendier til rådighed.

I Redlands vil du bo og lære i et ægte samfund af dedikerede professorer og engagerede studerende. Vi blander en tidløs uddannelse inden for kunst og videnskab med praktisk eksperimentel læring for at producere den mest effektive uddannelse i dagens verden og fremtiden. Det er grunden til, at vores studerende accepteres på topskoler og lancerer en tilfredsstillende karriere ved eksamen. Vores fremtrædende professorer har tværfaglig baggrund, videnskabelige resultater, forskningserfaringer og reel ekspertise i flere programmer. Men mest af alt bryder de sig om at undervise og rådgive studerende.

Historie og traditioner

I 1926 samledes universitetsstuderende og alumner for at redde et af vores mest elskede symboler på stolthed - R konstrueret af studerende højt på en bjergside i de nærliggende San Bernardino-bjerge.

R overvågede stolt over vores dal og vores universitet nedenfor, indtil US Forest Service truede med at fjerne den på grund af et reklameforbud.

Vi opfordrede embedsmænd til at genoverveje. Det var et tegn på loyalitet, stolthed og historie, sagde vi. Vores motiver, argumenterede vi, "er blandt de højeste, der kan pryde det menneskelige hjerte."

R blev gemt.

Selv i vores spædbarn var universitetet et sted, der værdsatte historie, og som aldrig har ændret sig i vores 100-plus år.

Fra vores arv fra samfundstjeneste til den ærbødige Och Tamale sang, vi fejrer en bred vifte af ærede traditioner med et engagement, der vokser dybere med hver generation.

Vi svæver på styrken i vores fælles historie.

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139166_RedlandsStudents

© University of Redlands

Mission statement

University of Redlands er et privat, uafhængigt liberalt kunstuniversitet, der er forpligtet til at give en personlig uddannelse, der frigør studerende til at tage oplyste valg.

Redlands lægger vægt på akademisk strenghed, pensumdiversitet og innovativ undervisning. Redlands fremmer et samfund af lærde og tilskynder til en pluralistisk opfattelse af værdier ved at udfordre antagelser og stereotyper i både klasser og aktiviteter. En Redlands-uddannelse går ud over uddannelse til at omfavne en reflekterende forståelse af vores verden; det fortsætter fra information til indsigt, fra viden til mening.

Universitetet byder intellektuelt nysgerrige studerende med forskellig religiøs, etnisk, national og socioøkonomisk baggrund velkommen og forsøger at udvikle et ansvarligt medborgerskab som en del af en komplet uddannelse. Redlands tilskynder til en samfundsatmosfære med en enestående mulighed for studerendes ledelse og interaktion. For arbejdende voksne tilbyder universitetet innovative akademiske programmer på praktiske steder og tidspunkter.

Redlands blander liberale kunst og professionelle programmer, anvendt og teoretisk undersøgelse, traditionelle hovedfag og selvdesignede kontrakter til eksamen. Små klasser giver hver studerende mulighed for at deltage i klassediskussioner, arbejde tæt sammen med professorer og få omfattende individuel opmærksomhed. Redlands forbliver følsom overfor moderne tendenser i samfundet og udfordrer studerende til at forpligte sig til en livslang læringstid.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • University of Redlands 1200 East Colton Ave P.O. Box 3080 Redlands, CA 92373 United States, P.O. Box 3080, Redlands

Spørgsmål