Keystone logo
University of Rochester

University of Rochester

University of Rochester

Introduktion

Den første dekan ved Medical School, nobelpristageren George Hoyt Whipple, MD, kom til Rochester i 1921 for at omsætte et revolutionerende koncept i praksis. Whipple overvågede design, konstruktion og bemanding af School of Medicine and Dentistry og Strong Memorial Hospital i henhold til dengang en ny ramme, der blev udviklet af medicinsk-skolepioneren Abraham Flexner. Whipples vision, bygget på George Eastmans filantropi, var en skole og et hospital under et tag, der integrerede grundlæggende videnskab og klinisk praksis.

I dag går konceptet med fysisk integration af patientpleje og akademikere under ét tag stadig stærkt. Hovedcampus ved University of Rochester Medical Center dækker over 4,4 millioner kvadratmeter plads. Strong Memorial Hospital dækker 1,6 millioner kvadratmeter, School of Medicine 2,1 millioner kvadratmeter og School of Nursing og Eastman Dental Center ca. 100.000 kvadratmeter hver.

Lige så vigtigt er integrationen af patientpleje og akademikere kernen i vores skoles filosofi og struktur. Under ledelse af Senior Vice President for Health Affairs arbejder dekanen for medicinsk skolen og præsidenten for vores hospitalssystem dagligt i partnerskab med afdelingsstole, centerdirektører, dekanen for sygeplejeskolen, direktøren for Eastman Dental Center og den økonomiske og administrative ledelse af Medical Center. At arbejde så tæt sammen er, hvordan vi med succes opfylder vores indbyrdes forbundne missioner inden for patientpleje, uddannelse, forskning og samfundets sundhed.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Rochester

    Elmwood Avenue,601, 14642, Rochester

    Spørgsmål