Keystone logo
University of Roehampton London BA i Liberal Arts
University of Roehampton London

BA i Liberal Arts

London, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.750 / per year *

På campus

* September 2022: £9.250 om året for Storbritannien og EU. £13.650 om året for internationalt

Introduktion

Vores BA Liberal Arts udforsker det centrale spørgsmål om, hvad det er at være menneske.

Roehamptons BA Liberal Arts giver mulighed for at studere emner så forskellige som miljø, kreativitet, social retfærdighed, velvære og AI. Det dækker spændende nye emner inden for humaniora, kunst, samfundsvidenskab og antropologi og giver også mulighed for en etårig lønnet praktik.

En rygrad af engagerende moduler løber gennem graden, der udforsker nøgleemner som kritisk tænkning, at være menneskelig og multikulturelt London. Til disse emner vil eleverne mødes for at diskutere nye tendenser, debat og problemløsning. Det store og spændende udvalg af valgfrie moduler er blevet grupperet i fire Pathways , med frihed for dig til at vælge, hvad der interesserer dig eller matcher dine karrieremål:

  • Medier og kreativ skrivning Pathway
  • Politik og miljø Pathway
  • Filosofi og overbevisninger Pathway
  • Sociologi og mangfoldighed Pathway

Studerende kan vælge alle deres valgfrie moduler fra et af Pathways , men vi forventer, at mange studerende vælger moduler fra to eller flere af Pathways , og følger et pensum, der er unikt for dem.

Liberal Arts-grader har været højt anset på universiteter internationalt, og især på tværs af USA, i årtier. Nu vinder de popularitet i Storbritannien blandt studerende, der ønsker frihed til at studere en bred vifte af fag, for at matche deres interesser.

Vi er overbeviste om, at dette nye program vil udstyre Roehamptons Liberal Arts-kandidater med en imponerende værktøjskasse af verdslighed, viden og færdigheder, som vil være attraktive for arbejdsgivere og tilbyde fremragende karrieremuligheder.

Undervist på vores campus i det sydvestlige London, på denne grad vil du have adgang til mange muligheder for erhvervserfaring gennem vores karriereteam og adgang til ansigt-til-ansigt og 24/7 online karrieresupport, uanset om du vælger at bo på campus eller pendler til os.

Dette kursus giver også alle studerende mulighed for en etårig lønnet praktik, for at booste deres CV yderligere.

Dette kursus har en tidsplan designet til at passe til dine forpligtelser, og vi har masser af støtte til pendlende studerende, herunder gratis parkering på campus, fremragende transportforbindelser og gratis busservice, såvel som ansigt-til 24/7 online studier og karrierestøtte. Vi tilbyder også alle nye studerende garanteret indkvartering på campus på vores campus i det sydvestlige London.

Vi er rangeret som det bedste moderne universitet i London (Times Good University Guide 2022 og Complete University Guide 2022).

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål