Keystone logo
University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

Introduktion

Fejring af mere end et århundredes tjeneste som Oklahomas eneste offentlige liberale kunstskole, University of Science and Arts of Oklahoma - nationalt rangeret for kvalitet og værdi - er en anerkendt leder og innovator inden for tværfaglige studier.

Ligesom de bedste private liberale kunsthøjskoler tilbyder USAO små klasser; prisvindende fakultet; og en campus kultur, der fremmer inklusivitet, tæt fakultet-studerende interaktion og bachelor forskningsmuligheder. USAO uddanner hele personen, tilskynder til vækst gennem offentlig service, og vores atletiske hold konkurrerer i 13 NAIA-sportsgrene.

Grundlagt i 1908 som Oklahoma College for Women (OCW), var det det første college oprettet af Oklahomas første lovgiver. En af kun syv statsinstitutioner med lignende missioner, der nogensinde er oprettet i dette land, har USAO den ældste originale mission fra ethvert statsskole eller universitet i Oklahoma bortset fra University of Oklahoma. USAO er også det eneste Oklahoma college, der hedder et National Historic District i National Register of Historic Places.

UDTALELSE OM KERNETRO

Vi tror, at den bedste vej til et meningsfuldt og målrettet liv er en uddannelse, der integrerer viden fra mange discipliner for at udstyre enkeltpersoner i det 21. århundrede.

TOPP 10 DISTINKTIVER AF USAO

 1. USAO tilbyder en bred pædagogisk oplevelse. Som Oklahomas eneste offentlige liberale kunstuniversitet giver USAO studerende en bred pædagogisk oplevelse, der er baseret på videnskab og humaniora, der styrker kommunikation, kritisk tænkning og problemløsning.
 2. Kursus er bygget op omkring en unik tværfaglig kerne. USAOs Interdisciplinary Studies (IDS) -program forbliver lige så innovativt i dag som da det blev oprettet for 50 år siden ved at integrere viden fra mange discipliner.
 3. USAO var banebrydende for den innovative holdundervisningstilgang. Teamundervisning i IDS-programmet er en innovativ tilgang, der sætter to eller flere professorer fra forskellige discipliner ind i klasselokalet og tilbyder studerende forskellige perspektiver og tilgang til det samme materiale.
 4. Vores mission tiltrækker højt kvalificerede fakulteter. Næsten 90% af USAOs fakultet har terminale grader inden for deres felt, og ingen undervisning undervises af undervisningsassistenter. Fakultetsmedlemmer kommer fra prestigefyldte kandidatskoler fra hele landet.
 5. Det lille campusmiljø fremmer relationer. Tilmeldingshætter bidrager til, at USAO har et forhold mellem studerende og fakultet på 13: 1, hvilket skaber et miljø, hvor studerende har adgang til fakultetet og kender hinanden.
 6. Nysgerrighed tilskyndes og næres. USAO fremmer et miljø, hvor nysgerrighed er kernen i den akademiske erfaring, og kreativitet er normen, ikke undtagelsen.
 7. Studerende bliver og opgraderer. USAO tiltrækker nysgerrige studerende, der trives i denne slags miljø og har en tendens til at opgradere til højere priser end de fleste offentlige universiteter i dens størrelse.
 8. Kandidater lykkes med postgraduate studier og bliver ledere inden for deres felt. USAO-studerende lykkes med kandidatskolen og stiger til ledelsesstillinger inden for deres valgte felt.
 9. Vi modvirker den almindelige opfattelse af, at kvalitet ikke er overkommelig. År efter år er USAO nationalt anerkendt for sin overkommelighed, opadgående sociale mobilitet såvel som strengheden af dets akademiske tilgang.
 10. USAO udfylder en utilsigtet rolle i det statslige videregående uddannelsessystem. Som Oklahomas eneste offentlige liberale kunstuniversitet tjener USAO et unikt formål med en pædagogisk mission, der er undupliceret i det statslige system for videregående uddannelse.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
 • West Alabama Avenue,1727, 73018, Chickasha

Spørgsmål