Keystone logo
University of Shanghai for Science and Technology

University of Shanghai for Science and Technology

University of Shanghai for Science and Technology

Introduktion

University of Shanghai for Science and Technology (USST) er en kommunal tværfaglig nøgle anvendt til forskningsorienteret universitet med teknik som kerne, hvor teknik, videnskab, økonomi, ledelse, litteratur, jura, kunst og andre discipliner er godt i en koordineret udvikling . I 2018 blev USST en pilotenhed til opførelse af ”en lokal videregående uddannelsesinstitution på højt niveau” i Shanghai. Med et samlet areal på næsten 700.000 kvadratmeter har USST to campusser, Yangpu Campus og Fuxing Campus. Der er 17 skoler, gymnasier og afdelinger med mere end 25.700 fuldtidsstuderende (ca. 16.700 studerende og 9.000 kandidatstuderende). Af sine 2.390 fakultets- og medarbejdere er der 11 akademikere fra det kinesiske videnskabsakademi og det kinesiske ingeniørakademi (medfølgende akademikere inkluderet), 78 talenter på nationalt niveau, 155 talenter på provins- eller ministerniveau, 826 lærere med seniortitler og 256 ph.d.-vejledere.

USST er afhængig af, understøtter og styrer udviklingen af industrier og er blevet et førende universitet inden for de akademiske områder inden for fremstilling af udstyr, medicinsk udstyr og trykindustri. Disciplinerne som Power Engineering, Engineering Thermophysics, Optical Engineering, Management Science and Engineering har længe været blandt landets bedste, og universitetet har også en dybtgående industri, der findes inden for medicinske instrumenter, forlags- og trykningsindustrier. For nylig har USST gjort en yderligere indsats for at prioritere sit disciplinære layout. Der er 60 bacheloruddannelser, 8 førsteklasses doktorgradsprogrammer, 6 postdoktorale programmer, 27 første klasses kandidatuddannelser og 18 professionelle kandidatuddannelser. USST har 19 nationale undervisningsplatforme, 51 provinsielle eller ministerielle platforme, 7 nationale videnskabelige forskningsplatforme og 34 provinsielle eller ministerielle platforme. Dens ingeniørvidenskab, materialevidenskab og kemi har længe rangeret de øverste 1% af Essential Science Indicators (ESI) i verden.

SBC blev etableret i 2006 som et innovativt samarbejde mellem University of Shanghai for Science and Technology (USST) og ni førende britiske universiteter. SBC kombinerer det bedste fra kinesisk og britisk uddannelse i en af verdens førende byer, hvilket gør det til et virkelig internationalt universitet. SBC's vision er at være kendt som en international gateway for ekspertise og innovation, og vi sigter mod at fremme et etos med ansvarligt lederskab og kulturel empati hos vores studerende. Vi tiltrækker studerende og akademikere fra hele verden for at sikre, at både vores studerendes krop og vores undervisningsfakultet fungerer i forskellige kulturer og praksis. Dette gør den oplevelse, der tilbydes af SBC, virkelig unik.

Campus for SBC er baseret på Fuxing Road campus i USST, som er i det centrale Shanghai. Campus har ikke kun en århundrede gammel historie, men har også en international atmosfære. Uddannelser undervises udelukkende på engelsk på tværs af hele spektret af School of Business and Management,

SBC-kandidater er blevet anerkendt for at have opnået stor succes både hvad angår fremragende akademiske præstationer, socialt ansvar osv.

International kulturpark

Shanghai International Cultural Park ligger på den nordlige campus af University of Shanghai for Science & Technology (USST) på Jun Gong Road. USST er velkendt i Shanghai. Dens hundrede års historie kan spores tilbage til universitetet i Shanghai grundlagt i 1906 og Deutsche Eedizinschule grundlagt i 1907. Mange originale bygninger er bevaret og bevaret på universitetet og betragtes som en af de bedst bevarede historiske bygninger i byen. Seks fritliggende villaer på hovedcampus på Jun Gong Road, bygget mellem 1907 og 1936, er tidligere fakultetsboliger. På nuværende tidspunkt udgør de Shanghai International Cultural Park. I øjeblikket er der udpegede centre for Tyskland, Amerika, Storbritannien, Japan, Nordisk-Baltisk osv. Sammen udgør de et unikt internationalt kulturelt samfund på campus.

Betydning

Den Internationale Kulturpark integrerer campusressourcer og bygger en international platform for kulturelle læringsoplevelser. Parken vil give fakulteter, studerende og alumner fra USST en informationsclearning til multikulturel udveksling og læring og tilbyde støtte og opmuntring til lærde med internationale uddannelsesmål.

Parken vil udvide de nuværende internationale ressourcer og yde støtte til væksten af programmer inden for international kulturudveksling. Gennem multikulturel læring og udveksling vil parken tiltrække flere førsteklasses internationale ressourcer, fremme international kulturudveksling, udvide studerendes internationale horisonter og fremme deres følsomhed over for kulturelle forskelle.

Parken vil fremme universitetets internationale udvikling og styrke dets internationale omdømme. Udvidede internationale muligheder og multikulturel udveksling vil styrke USSTs sociale indflydelse og øge universitetets synlighed i det internationale videnskabelige samfund.

Funktioner

Den Internationale Kulturpark bidrager direkte til USSTs nuværende mål om at yde “Fremragende ingeniøruddannelse” gennem de fem kernefunktioner i sin kulturlandsby:

International kulturel læring: Centrene sponsorerer videnskabelige forelæsninger i løbet af det akademiske år i en bred vifte af akademiske discipliner, der er en del af universitetets læseplan. USST-samfundet vil have hyppige muligheder for at blive fortrolig med en lang række forskellige internationale stemmer inden for mange akademiske områder.

International kulturoplevelse: Repræsentative programmer vil omfatte en bred vifte af kulturelle oplevelser fra det videnskabelige og professionelle til det kulturelle og kunstneriske.

Internationale specialprogrammer: Tematiske programmer, der spænder fra teknologi og innovation til sprog, traditionelle kulturer og livsstil, planlægges fra tid til anden, hvilket giver mulighed for en grundig udforskning af emner af særlig interesse.

Udveksling og samarbejde mellem universiteter, internationale uddannelses- og forskningsinstitutter: Parkens forskellige elementer giver en unik mulighed for at opbygge samarbejdsprogrammer inden for international forskning og uddannelse. Parken bygger på nuværende internationale partnerskaber gennem udvidet kommunikation og programplanlægning.

Interaktion og samarbejde mellem universiteter og internationale virksomheder: Parken skaber muligheder for at samarbejde med en række virksomheder med forskellige kulturelle baggrunde i "nul afstand" og fremmer internationaliseret skolevirksomhedssamarbejde.

Besøgende

De besøgende betjenes af centeraktiviteter inkluderer:

 • USST bachelor- og kandidatstuderende;
 • USST fakultet og administrativt personale;
 • Gæsteforskere, kunstnere, forskere og forskere;
 • Besøgende til Shanghai med en professionel interesse i centerprogrammering og udstillinger.

Statistik

I 2018 blev USST en pilotenhed for opførelsen af "en lokal højere uddannelsesinstitution på højt niveau" i Shanghai. Med et samlet areal på næsten 700.000 kvadratmeter har USST to campusser, Yangpu Campus og Fuxing Campus. Der er 17 skoler, gymnasier og afdelinger med mere end 25.700 fuldtidsstuderende (ca. 16.700 studerende og 9.000 kandidatstuderende). Af dets 2.390 fakulteter og medarbejdere er der 11 akademikere fra det kinesiske videnskabsakademi og det kinesiske ingeniørakademi (inkluderet supplerende akademikere), 78 talenter på nationalt niveau, 155 talenter på provins- eller ministerniveau, 826 lærere med seniortitler og 256 ph.d.-vejledere.

School of Engineering and Computing, School of Languages, Education and Cultures af et højt kvalificeret akademisk team bestående af mere end 110 medarbejdere med international undervisningsbaggrund og doktorgrader over 80 % af dem fra 20 forskellige lande og regioner. I øjeblikket har det omkring 1.400 fuldtidsstuderende og over 70 internationale studerende fra omkring 27 lande og regioner

  Placeringer

  • Shanghai

   No. 1195 Middle Fuxing Road, 200031, Shanghai

   Spørgsmål